eStire.ro

Articol actualizat la: 12 December 2018, 14:32

Fiica actriţei şi cântăreţei Jane Birkin a murit după ce a căzut de la fereastra apartamentului ei

Fiica actriţei şi cântăreţei Jane Birkin a murit după ce a căzut de la fereastra apartamentului ei

Fotografa britanică Kate Barry, fiica actriţei şi cântăreţei Jane Birkin, a murit miercuri, după ce a căzut de la fereastra apartamentului ei, aflat la etajul al patrulea într-un imobil parizian, au afirmat mai multe surse judiciare.

Potrivit unei surse apropiate de acest dosar, Kate Barry, în vârstă de 46 de ani, a murit după ce a căzut de la fereastra apartamentului ei din acel imobil, aflat într-un cartier rezidenţial din Paris. Potrivit primelor elemente ale anchetei, a fost vorba de o aruncare de la fereastră, nefiind precizat dacă a fost o sinucidere sau o crimă.

Kate Barry era singură în apartamentul ei, care era încuiat prin interior. Mai multe antidepresive au fost găsite în apartament, potrivit aceleiaşi surse. Kate Barry este fiica lui Jane Birkin şi a compozitorului britanic de muzică de film John Barry, decedat în 2011. John Barry a compus coloanele sonore pentru mai multe filme din seria „James Bond“. Kate Barry era sora vitregă a actriţelor Charlotte Gainsbourg şi Lou Doillon.

Discretă, rezervată, dar şi angajată în diverse cauze, Kate Barry s-a născut la Londra pe 8 aprilie 1967. Jane Birkin şi John Barry s-au despărţit în anul naşterii sale.

Noul partener de viaţă al lui Jane Birkin, Serge Gainsbourg, a crescut-o până la vârsta de 13 ani. Apoi, Jacques Doillon a fost acela care s-a ocupat de creşterea ei. Kate Barry are un fiu, Roman, născut în 1987.

Iniţial, Kate Barry era interesată de modă. A urmat cursuri pentru a deveni designer, însă a traversat apoi o perioadă dificilă, marcată de consumul de alcool şi de droguri.

Această experienţă a determinat-o să înfiinţeze un centru pentru toxicomani în apropiere de Soissons, în nord-estul Franţei, în a cărui conducere se implica în mod activ.

A colaborat cu numeroase reviste de prestigiu, precum „Elle“ şi „Paris Match“.

Sursa: Adevarul