eStire.ro

Articol actualizat la: 13 December 2018, 13:37

FOTO Ochiul diavolului şi grădina cu flori. Tatuajele revoltătoare ale vedetelor

FOTO Ochiul diavolului şi grădina cu flori. Tatuajele revoltătoare ale vedetelor

Mijloace de înfrumuseţare şi de exprimare, tatuajele sunt preferatele celebrităţilor, pentru a atrage atenţia. Rihanna, Justin Bieber şi Lil Wayne şi-au sacrificat pielea, timpul şi banii în numele imaginii, uneori, chiar şi cu preţul durerii şi al criticilor.

 

Cheryl Cole


Cântăreaţa britanică în vârstă de 30 de ani a şocat internauţii în octombrie când a postat o fotografie cu tatuajul cu trandafiri roşii ce-i acoperă spatele. Vedeta a cheltuit în jur de 55 de ore şi 23.000 de dolari pentru grădina de pe piele.

Lil Wayne

Rapperul are peste 100 de tatuaje, atât pe corp, cât şi pe faţă. Cele mai vizibile sunt lacrimile de pe obrazul drept, mesajul de pe pleoape: „Fear of God“ (Frică de Dumnezeu – n. r.) şi cel de pe frunte, „misunderstood“ (neînţeles – n. r.). Dwayne Michael Carter (31 de ani) mai are desenate logo-uri, simboluri chinezeşti, versuri, aripi de înger, un pistol şi stele roşii.

Rihanna

Cântăreaţa din Barbados şi-a învelit trupul cu 19 desene.

Pe lângă rugăciunea în sanscrită şi imaginea cu Isis, zeiţa magiei şi a vieţii, în mitologia egipteană, Rihanna şi-a făcut recent un tatuaj maori pe mână, după tehnicile tradiţionale ale indigenilor din Noua Zeelandă, cu daltă şi ciocan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Miley Cyrus

Fosta Hannah Montana a optat pentru mesaje mai discrete, precum ochiul diavolului, un craniu, semnul egalităţii, o ancoră, semnul păcii şi inimioare, cele mai mari desene fiind portretul bunicii, inima lui Leonardo Da Vinci şi o plasă de prins visele. Desigur, până la 21 de ani, solista şi-a ajustat imaginea şi cu mesaje precum „Love“, „Just Breathe“, dar şi „rolling $tone“, pentru a marca prima apariţie pe coperta prestigioasei reviste de muzică.  

Justin Bieber

O bufniţă, un tigru, portretul lui Iisus Hristos, o coroană, un ochi şi un castel cu soldat şi mesajul „Believe“ sunt doar câteva dintre tatuajele solistului responsabil pentru febra Bieber.

Lady Gaga

„Mama monstruleţilor“ şi-a tatuat un heruvim la ceafă, o ancoră, iar pe restul corpului, mesajul ARTPOP (numele albumului recent – n. r.), un unicorn cu titlul volumului „Born This Way“, un citat din Rainer Maria Rilke, trandafiri şi semnul păcii.  

Sursa: Adevarul