eStire.ro

Articol actualizat la: 13 December 2018, 17:17

Lea Michele, fosta iubită a actorului Cory Monteith, a avut cel mai distribuit mesaj pe Twitter în 2013

Lea Michele, fosta iubită a actorului Cory Monteith, a avut cel mai distribuit mesaj pe Twitter în 2013

Un mesaj al actriţei Lea Michele, interpreta personajului Rachel Berry în serialul muzical „Glee“, a devenit cea mai răspândită postare pe Twitter în 2013, au anunţat joi reprezentanţii platformei online.

În mesajul publicat pe Twitter pe 29 iulie, actriţa le mulţumeşte fanilor pentru sprijinul acordat, după decesul iubitului şi partenerului său din serial, actorul canadian Cory Monteith.

„Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că m-aţi ajutat să trec peste acest lucru cu iubirea şi sprijinul vostru. Cory va rămâne pentru totdeauna în inima mea“, a scris Lea Michele pe Twitter, ataşând o fotografie în care apărea alături de actorul canadian, care a murit pe 13 iulie din cauza unui cocktail de alcool şi heroină.

Mesajul actriţei a fost distribuit de peste 408.000 de ori, în 133 de ţări, au precizat reprezentanţii Twitter.

Al doilea mesaj, în ordinea numărului de partajări, este postarea apărută pe contul oficial al actorului Paul Walker, în care se anunţă moartea acestuia într-un accident de automobil.

„Cu inima grea trebuie să confirmăm faptul că Paul Walker a murit astăzi într-un tragic accident de maşină“, se spunea în mesajul care a fost distribuit de peste 400.000 de ori.

Pe locul al treilea se află un mesaj postat de Niall Horan, membrul formaţiei pop One Direction, cu ocazia împlinirii vârstei de 20 de ani, care a fost distribuit de peste 367.000 de ori.

Actriţa şi cântăreaţa Lea Michele, născută în 1986, s-a remarcat în rolul lui Rachel Berry din serialul muzical de mare succes „Glee“, difuzat pe postul Fox, pentru care a primit două nominalizări la Globul de Aur şi o nominalizare la premiile Emmy. Pe marile ecrane, a jucat în comedia romantică „De Anul Nou/ New Year’s Eve“ (2011), alături de Ashton Kutcher, Robert De Niro şi Hillary Swank.

 

Sursa: Adevarul