eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 08:37

VIDEO Nadine dă muzica „Prea tare“, miercuri, la 11.00, la Adevărul Live

VIDEO Nadine dă muzica „Prea tare“, miercuri, la 11.00, la Adevărul Live

Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani le face un cadoul fanilor, la sfârşit de an. Nadine Emilie Voindrouh revine pe scena muzicală cu single-ul „Prea tare“ ce marchează maturizarea sa profesională. Artista vorbeşte despre carieră şi proiectele pentru 2014 în emisiunea Adevărul Live.

 

Cântăreaţă, actriţă, activistă, mamă şi soţie, Nadine Emilie Voindrouh reuşeşte să împace viaţa de familie cu prima sa dragoste, muzica. Sigură pe sine, frumoasa mulatră şi-a lansat piesa „Prea tare“, prin care anunţă reinventarea sa artistică şi un nou album, după volumele din trecut, „Fericirea ta“, „Honey, honey“, „Mă gândesc la tine“ şi „Sărutul tău“.

Cu maturitate, artista cântă despre experienţe profunde, în „Prea tare“: „Atât de intim, personal/ Clădesc oglinzi să nu dispar/ Mă uit şi-mi spun să-mi vad drum.../ Te-aştept în gura iadului/ Că m-ai lăsat a nimănui“.

Nadine a debutat în 1995 la „Şcoala Vedetelor“, sub îndrumarea lui Titus Munteanu, şi a continuat în emisiuni de succes, precum „Banc Show“ şi „Trăieşte vara cu Nadine“.

Dornică să înveţe şi să se reinventeze, vedeta a trăit câţiva ani în America unde a făcut voluntariat şi a lucrat în domeniul alimentar, pentru a-şi plăti cursurile de la Lee Strasberg Theatre & Film Institute. Ca dovadă a eforturilor, ea a performat în producţii independente.

FOTO Alex Csiki "Art Photo Studio"

S-a mutat temporar în Londra, dar a revenit în România, unde şi-a regăsit perechea, actualul soţ şi tatăl micuţului Noah. Atentă la problemele sociale şi dornică să trăiască într-o Românie mai curată, Nadine a protestat anul acesta împotriva câinilor vagabonzi.

Sursa: Adevarul