eStire.ro

Articol actualizat la: 07 December 2018, 12:03

FOTO Câinele alcoolic va învia în „Family Guy“. Brian Griffin revine pe micile ecrane

FOTO Câinele alcoolic va învia în „Family Guy“. Brian Griffin revine pe micile ecrane

Fanii îndureraţi din cauza morţii personajului favorit din serialul „Family Guy“, Brian Griffin, au un motiv de fericire. Patrupedul intelectual şi iubitor de Martini se întoarce în comedia animată, după ce telespectatorii au semnat petiţia prin care cereau întoarcerea eroului.

 

Cadoul pentru fanii serialului va veni înainte de Crăciun, căci animalul îndrăgit va reapărea din 15 decembrie, după ce în episodul din noiembrie, „Life of Brian“, a fost călcat de o maşină şi apoi înmormântat. 

Încă nu sunt dezvăluite circumstanţele în care Brian va învia, însă revenirea sa va fi legată de împlinirea unei dorinţe, în ajunul sărbătorii sfinte.

Cu toate că atunci când l-a eliminat pe Brian din schema serialului producătorul executiv Steve Callaghan a declarat că moartea câinelui a fost un mod hilar de a răsturna situaţia, telespectatorii au fost nemulţumiţi de viziunea sa, motiv pentru care s-au solidarizat pentru a-şi revedea personajul favorit. 

După o aşteptare dificilă, petiţia cu mii de semnături a avut efectul scontat.p>

Serialul american „Family Guy“, creat de Seth MacFarlane, a fost lansat pe 31 ianuarie 1999, iar în prezent a ajuns la al 13-lea sezon de difuzate, pe Fox TV.    

EVOLUŢIA CÂINELUI INTELECTUAL, ÎN IMAGINI 

Sursa: Adevarul