eStire.ro

Articol actualizat la: 26 November 2018, 10:50

FOTO VIDEO Petiţie cu peste 1,500 de semnături pentru ca Brian Griffin, câinele intelectual din „Family Guy“, să fie „resuscitat“

FOTO VIDEO Petiţie cu peste 1,500 de semnături pentru ca Brian Griffin, câinele intelectual din „Family Guy“, să fie „resuscitat“

După ce Brian Griffin, câinele vorbitor din serialul de animaţie „Family Guy“, a murit în episodul de duminică, intitulat „Viaţa lui Brian“, fanii îndrăgitului personaj au făcut o petiţie prin care cer „reînvierea lui Brian“.

La câteva ore după moarte lui Brian, Aaron Thompson a lansat o petiţie prin care cere personajul să fie readus la viaţă, iar până în acest moment au fost adunate peste 1,500 de semnături, după cum notează „Hollywood Reporter“. 
 
Brian, o parte importantă din viaţa fanilor

„Brian Griffin a fost o parte importantă din viaţa noastră. El a adăugat un element spiritual şi sofisticat serialului“, şi-a motivat Thompson acţiunea, fiind de părere că atât Fox Broadcasting, cât şi „Family Guy“ vor pierde telespectatorii dacă nu îl aduc pe Griffin înapoi în show, după cum informează „Daily Mail“.
 
Familia Griffin, în momentul în care descoperă ce s-a întâmplat FOTO Daily Mail
 
„Mi-aţi dăruit o viaţă minunată. Vă iubesc pe toţi“, au fost ultimele cuvinte ale iubitului caracter.
În episodul numit sugestiv „Viaţa lui Brian“, câinele vorbitor al familiei Griffin a fost lovit de o maşină şi a murit pe masa de operaţie a medicului veterinar, spre revolta fanilor din toate colţurile lumii. 
 
Familia Griffin îşi ia rămas bun de la Brian FOTO Daily Mail
 
Brian, „omorât“ de oamenii din spatele show-ului

Pe de altă parte, producătorul executiv, Toon Steve Callaghan, a vorbit pentru „E!“ despre decizia scriitorului de a ucide „câinele intelectual“.
 
„Ei bine, asta a fost o idee care a luat naştere în camera scriitorilor şi spiritele s-au încins, aşa că ne-am gândit că ar fi o modalitate distractivă de a agita puţin lucrurile. Imediat ce această idee a prins contur, am început să ne gândim la cum ar fi următoarele episoade şi am fost foarte încântaţi de modul în care această schimbare v-a afecta dinamica familiei, dar şi personajele“, a mărturisit Callaghan.
   
 
De asemenea, acesta a precizat că nu doar fanii au fost şocaţi, ci şi actorii care s-au arătat foarte surprinşi de această decizie. 
 
„Cred că s-au bucurat că nu a fost niciunul dintre ei“, a glumit Callaghan. „Cred că au fost la fel de şocaţi ca oricine altcineva şi mai cred că nu se aşteptau la aşa ceva, mai ales că am ajuns atât de departe cu acest show“. În plus, oamenii din spatele serialului spun că nu se tem de posibilelel reacţii ale publicului. „Fanii noştri sunt suficient de deştepţi şi au fost alături de noi suficient de mult timp încât să aibă încredere în noi şi în ceea ce facem. Noi facem alegeri care întotdeauna au lucrat în beneficiul seriei“, a concluzionat producătorul executiv, după cum notează „Daily Mail“.
 
Familia Griffin: Chris (fiul adolescent), Peter (tatăl), Lois (mama), Meg (fiica adolescentă), Stewie (copilul) şi Brian (câinele vorbitor) FOTO Daily Mail 

O moarte în cifre

Unul dintre fanii serialului „Family Guy“, Aaron Thompson, a lansat petiţia pe site-ul Change.com luni, iar în câteva ore s-au strâns mai bine de 1,500 de semnături pentru ca Brian, câinele-alcoolic-scriitor, să fie readus la viaţă. Totodată, petiţia face trimitre către o pagină de Facebook – RIP Brian Griffin From Family Guy – care, la rândul ei, a strâns peste 91,000 de like-uri.
 
Brian şi Stewie, într-un episod din 1999 FOTO Studio/ Produzent

Serialul, creat de Seth MacFarlane, a fost difuzat pentru prima dată pe data de 1999, air după o bătălie cu rating-urile foarte mici şi o amânare de doi ani, show-ul este unul dintre cele mai urmărite.
 
Sursa: Adevarul