eStire.ro

Articol actualizat la: 13 March 2018, 18:39

Actriţa Selma Blair îşi retrage afirmaţiile potrivit cărora Cameron Diaz ar fi renunţat la actorie: „Am glumit“

Actriţa Selma Blair îşi retrage afirmaţiile potrivit cărora Cameron Diaz ar fi renunţat la actorie: „Am glumit“

Selma Blair îşi retrage afirmaţiile făcute recent potrivit cărora prietena ei, Cameron Diaz (45 de ani), ar fi hotărât să se retragă din actorie pentru a se dedica integral vieţii de familie.

Într-o declaraţie făcută la petrecerea de după gala Oscar 2018, organizată de Vanity Fair, Selma Blair, care a jucat alături de Cameron Diaz în filmul „The Sweetest Thing“ (2002), a povestit că a luat un prânz cu actriţa şi au depănat amintiri.
 
„Mi-ar fi plăcut să facem o continuare a filmului, dar Cameron s-a retras din actorie, are o atitudine de genul «am terminat cu asta». Adică nu mai are nevoie să facă filme, are o viaţă foarte frumoasă. Nu ştiu ce ar putea s-o aducă înapoi“, a dezvăluit actriţa.
 
După ce presa a preluat informaţia, Selma Blair a revenit cu precizări asupra afirmaţiilor făcute şi neagă că prietena ei ar fi luat o asemenea hotărâre, menţionanând că a făcut o glumă, scrie Daily Mail. 
 
„Am făcut o glumă în acel interviu. Cameron Diaz nu se retrage din nimic. Breaking News: Eu sunt cea care se retrage acum din a mai fi purtător de cuvânt pentru Cameron Diaz“, a scris actriţa pe Twitter. 

Sursa: Adevarul