eStire.ro

Articol actualizat la: 13 December 2018, 15:27

VIDEO „Frozen“, unul dintre cele mai bune filme Disney, ajunge şi în România

VIDEO „Frozen“, unul dintre cele mai bune filme Disney, ajunge şi în România
 

Comedia animată „Frozen/ Regatul de gheaţă“, considerată de criticii de specialitate una dintre cele mai bune pelicule Disney, va avea premiera în cinematografele din România pe 27 decembrie.

„Frozen“ spune povestea unui regat care, din cauza unei profeţii malefice, se cufundă într-o iarnă veşnică. Tânăra Anna se vede nevoită să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. 

Traseul călătoriei este unul plin de surprize, cei doi protagonişti întâlnind troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole neaşteptate pe care cei doi trebuie să le înfrunte în încercarea de a salva regatul.
 
„Frozen“ a fost aplaudat la unison de criticii de specialitate,fiind considerat unul dintre cele mai bune filme Disney, ceea ce dovedeşte încă o dată că studiourile Disney conduc acest segment cinematografic. 
 
 
 
„O animaţie care aduce în prim plan plăcerea pentru zăpadă, cântece magnifice în stil Broadway şi un complot viclean reprezintă reţeta de succes a unui film care va deveni un clasic Disney“, sunt de părere jurnaliştii de la „The New York Times“, în timp ce „Los Angeles Times“ s-au rezumat la a spune că „Frozen“ este fabulos.
 
Sursa: Adevarul