eStire.ro

Articol actualizat la: 08 January 2018, 08:25

VIDEO Replicile actriţei Jennifer Lawrence din filmul „American Hustle“ „denigrează reputaţia“ unui jurnalist

VIDEO Replicile actriţei Jennifer Lawrence din filmul „American Hustle“ „denigrează reputaţia“ unui jurnalist
 

Jurnalistul Paul Brodeur a trimis o scrisore producătorilor „American Hustle/ Ţeapă în stil american“ în care le atrage atenţia că prin citarea lui de către actriţa Jennifer Lawrence i-a prejudiciat reputaţia, notează huffingtonpost.com.

Rosalyn Rosenfeld, personajul interpretat de Jennifer Lawrence, spune şi face o mulţime de lucruri ciudate, deloc suprinzătoare pentru cel mai nou film al regizorului David O. Russell. Astfel, reuşeşte să declanşeze un incendiu din cauza lămpii de bronzat, reprezintă motivul pentru care soţul ei este urmărit de mafioţi şi bagă metal în cuptorul cu microunde, ceea ce provoacă un nou foc. 
 
După ultima ispravă menţionată, Rosalyn citeşte câteva pasaje dintr-un articol scris de jurnalistul Paul Brodeur, folosindu-le ca motivaţie pentru acţiunile ei distructive. 
 
„Am citit că scoate toţi nutrienţii din mâncarea noastră“, spune Rosalyn despre cuptorul cu microunde în momentul în care se ceartă cu soţul ei (interpretat de Christian Bale), dar pentru că acesta nu o crede, ea adaugă: „Am citit într-un articol scris de Paul Brodeur“.
 
   
Doar că Brodeur susţine că nu a scris niciodată un articol în care să facă o asemenea declaraţie. Aşa că după apariţia acelei scene într-un top, realizat de huffingtonpost.com, al celor mai bune momente din filme, Brodeur, în vârstă de 82 de ani, a contactat publicaţia pentru a nega cele afirmate de actriţa Jennifer Lawrence. 
 
Mai mult, acesta a declarat că a trimis producătorilor filmului „Ţeapă în stil american“, prin intermediul avocatului, „o scrisoare foarte dură“ în care subliniază faptul că „prin atribuirea unei declaraţii ştiinţifice, care nu poate fi susţinută, l-a defăimat şi i-a deteriorat reputaţia“.
 
Reprezentanţii Sony Pictures, studioul din spatele producţiei, şi David O. Russel, care a fost şi scenaristul filmului, nu au făcut nicio declaraţie oficială, iar pelicula deja rulează în cinematografe.
 
 
Sursa: Adevarul