eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 18:12

Rihanna a înregistrat un duet cu Shakira

Rihanna a înregistrat un duet cu Shakira

Rihanna a urmat exemplul cântăreţei Beyonce şi a înregistrat un duet cu artista columbiană Shakira. Informaţia a fost dezvăluită în premieră de rapperul Pitbull, care dorea să înregistreze cu Rihanna piesa „Timber“.

Pitbull spune că artista născută în Barbados era ocupată în acea perioadă, aflându-se în studiouri pentru a înregistra un cântec cu Shakira, şi a fost nevoit să colaboreze în cele din urmă cu cântăreaţa americană Ke$ha, informează contactmusic.com.

„Persoana pe care o căutam la început pentru acest duet era de fapt Rihanna. Însă Rihanna lucra în acel timp cu Shakira şi nu a putut să înregistreze acel cântec cu mine“, a declarat Pitbull.

Cântecul înregistrat de Rihanna şi Shakira va fi inclus pe următorul album de studio al artistei columbiene. Cel mai recent disc lansat de aceasta s-a intitulat „Sale el Sol“ şi a apărut în anul 2010.

Beyonce şi Shakira au lansat în 2007 piesa „Beautiful Liar“ care a avut mare succes la public.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa „S.O.S.“. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella“, „Take a Bow“ şi „Disturbia“. Înainte de „Loud“, din 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R“, în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt „Talk That Talk“ (2011) şi „Unapologetic“ (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şase premii Grammy.

De-a lungul carierei sale, Shakira a primit numeroase premii, printre care două Grammy, opt Latin Grammy şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

 

Sursa: Adevarul