eStire.ro

Articol actualizat la: 10 December 2018, 18:58

Cristian Gog face vrăji la „Serviciul Român de Comedie“

Cristian Gog face vrăji la „Serviciul Român de Comedie“
 

Miercurea aceasta, invitatul lui Toni Grecu la „Serviciul Român de Comedie“ este Cristian Gog, mentalistul castigator de la „Romanii au talent“. Acesta vine la Pro TV de la 20:30 şi îşi oferă serviciile pentru a scoate România din problemele pe care le are, el fiind singurul care ştie să facă bani din nimic.

La întalnirea lui Gog cu Greta (Gina Pistol) şi Areta (Jojo), fetele îl roaga să facă o magie ca să se poată căsători şi ele cu un bancomat, aparatul fiind, în opinia lor, cel mai bun partener de viata: e plin de bani şi tace mâlc. Lui Cristian Gog I se vor alătura şi Costel (Mihai Bobonete) şi Lovinia (Aniela Petreanu), care speră să scape, prin magie, de sprancenele stufoase care le dau batai de cap.

Cristian Gog FOTO Pro TV

Tot miercuri, Gigi Becali (Robert Emanuel), Ana Maria Prodan (Andreea Doinea) şi Mitica Dragomir (Cristian Martin) vorbesc despre ultimele situaţii din fotbalul românesc. Areta (Jojo) mărturiseşte că a fost iubita lui Mutu, numai ca el nu ştie acest lucru, şi îl consideră cel mai mare magician din fotbalul mondial pentru a reuşit să-şi tragă pe nas cariera într-o secundă.

Gigi Becali FOTO Pro TV

Iar la patronul unei case de amanet (Mihai Bobonete), la care lumea vine să mai ia câte o porţie de speranţă, ajunge un mare pictor dornic să îşi amaneteze o lucrare importantă în schimbul unei pastile care să facă minuni, el avţnd în gazdă o studentă pe care vrea să o impresioneze.

Sursa: Adevarul