eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 17:41

Paula Seling, din nou la „X Factor“

Paula Seling, din nou la „X Factor“
 

Artista care a jurizat primul sezon al talent-show-ului revine la „X Factor“ în semifinală, când va cânta cu unul dintre cei mai râvniţi concurenţi, Alex Maţaev.

 

„Este o plăcere să revin pe scenă pentru că am amintiri foarte frumoase de acolo“, spune cântăreaţa care s-a aflat la catedra decizională, cu Adrian Sînă şi Mihai Morar, în primul sezon, când a câştigat Andrei Leonte, sub îndrumarea specialistului de la Radio Zu. 

„M-am bucurat foarte mult că s-au gândit la mine ca fiind persoana potrivită să cânte o piesă alături de Alex“, spune cea care va cânta cu elevul Deliei.

„Îl ştiam pe Alex Maţaev, îl auzisem cântând şi mi s-a părut că este foarte talentat, are o voce specială, personalitate şi charismă, iar acum că am şi lucrat cu el, constat că este şi foarte muncitor“, îl descrie Paula Seling pe concurentul de 22 de ani.

Tânărul născut în Bălţi locuieşte la Kiev, iar la 18 ani a plecat de acasă în Moscova, pentru a cânta într-o formaţie rock. Alex Maţaev compune muzică din copilărie, arta fiind cea care l-a ajutat în momentele grele. „Preţuiesc mult momentele petrecute cu ai mei. Noi am fost o familie perfectă, acum mama şi sora mea locuiesc în Bălţi, tata munceşte în Germania, iar eu stau la Kiev. Mi-e foarte greu“, recunoaşte solistul pe care telespectatorii îl port urmări duminică, de la 20.30, la Antena 1.
 

Sursa: Adevarul