eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 23:27

Pepe este câştigătorul celui de-al patrulea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, artistul complet al finalei

Pepe este câştigătorul celui de-al patrulea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, artistul complet al finalei
 

Maria Buză, Pepe, Anda Adam şi Jean de la Craiova au fost cei patru concurenţi care au luptat pentru marele premiu în finala celui de-al patrulea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“, de la Antena 1.  Excelând la toate capitolele - muzică, dans, actorie - Pepe a cucerit juriul şi a câştigat concursul.

Show-ul a fost deschis de un invitat special, Connect-R, care a interpretat piesa „No Woman, No Cry“, a lui Bob Marley.„ Nu te-am antrenat eu, dar dacă toţi concurenţii ar fi ca tine, eu mi-aş pierde slujba“, a glumit Andrei Aradits. „Eşti sexy chiar şi cu atâta păr pe tine“, i-a spus şi Andreea Bălan. Connect-R a luat şi el loc la masa juriului, pentru ultima ediţie din acest sezon.

După ce în acest sezon i-a interpretat printre alţii pe Raj Kapoor, Elena Cârstea, Fuego sau Maria Dragomiroiu, Pepe, un personaj „greu încercat“, după cum l-a prezentat Cosmin Seleşi, a deschis finala intrând în pielea lui Michael Jackson. „Au încercat toţi, în toată lumea, să-l imite pe Michael Jackson. E cel mai îndrăgit artist. O să încer să-l interpretez cât mai bine, deşi coregrafia e extrem de grea“, a spus Pepe, care a interpretat melodia „Smooth Criminal“.

„În sinea mea, am crezut că acest personaj foarte greu te depăşeşte. Îmi cer scuze că te-am subestimat“, a declarat Ozana Barabancea. „Un fleac, ne-ai ciuruit“, a spus Aradits. „Cu fiecare personaj ne-ai impresionat, dar azi ne-ai dat pe spate, Coregrafia de la această piesă e foarte grea“, a spus şi Andreea Bălan.

Dalma, o altă concurentă a qacestui sezon, a venit ca invitat special în finală şi a intrat chiar în pielea unei finaliste, Maria Buză. 

A urmat chiar originalul. Actriţa Maria Buză, care a interpretat-o magistral pe Edith Piaf într-una dintre ediţiile show-ului, s-a transformat în finală în Madonna. „Aşa fac eu, din ceva bici“, a spus artista, care a interpretat piesa „Frozen“.

„Un tablou superb, o idee genială. O copie perfectă a unei părţi din videoclipul «Frozen» a spus Temişan.
„Aţi fost genială“, i-a spus şi Connect-R. Actriţa a intrat în joc şi a replicat: „Tu nu cumva cânţi cu tipa aia blondă?... Madonna?“. „Loredana“, a răspuns Connect-R. „Spune-i să înceteze, una e Madonna“, a fost replica ironică a Mariei Buză.

Un alt fost concurent din acest sezon, care nu a ajuns în finală, Matteo, l-a imitat în cadrul unui moment special, pe Jean de la Craiova. Acesta a prefigurat momentul susţinut de însuşi Jean de la Craiova, care s-a transformat şi el în Michael Jackson, interpretând piesa „Remember the Time“. 

„Dacă aţi şti ce m-am chinuit... E greu de copiat. Am şi coregrafie, trebuie să şi cânt, e foarte greu. Mi-e frică“, a mărturisit Jean de la Craiova înainte de a intra pe scenă, mai ales că el a trebuit să ia şi lecţii de engleză. 

„M-a impresionat încercarea ta de a cânta şi a dansa, dar te-am simţit un pic timid“, a spus Ozana Barabancea.
A urmat un schimbi de replici amuzante între cei cei doi Michael din platou, fiecare susţinând că e originalul.
„Eu admir oamenii talentaţi care şi muncesc“, a apreciat Andreea Bălan prestaţia lui Jean de la Craiova.

Ellie White a interpretat melodia Andei Adam,  „Dacă ai fi”. Ellie White a fost apreciată pentru relaxarea sa în timpul interpretării, mai ales de Andrei Aradits.

Anda Adam a fost ultima concurentă din emisiune, piesa interpretată fiind „Give It to Me” a Madonnei. De-a lungul acestei ediţii Anda Adam a interpretat-o pe Tony Braxton, Shakira, Lady Gaga, Aneta Stan, Lara Fanian şi James Brown. 

„Madona este o preferată a mea. O ador. O personalitate importantă, un model pentru artişti. Este greu să fii atât timp în topuri, printre foarte mulţi artişti tineri care se lansează.”, a declarat Anda Adam.

„Îmi place această piesă pentru că putem avea coregrafie, putem dansa”, a adăugat Anda Adam înainte interpretarea melodiei, afirmaţiile sale fiind respectate.

Connect-R a fost primul care a apreciat intereptarea: „S-a descurcat extraordinar. Este foarte greu ceea ce a făcut Anda. Mie mi-a plăcut Anda”

„O mare provocare. Începutul a fost nesigur, dar apoi a fost ok”, a declarat Ozana Barabancea.

„Eu n-aş schimba nimic la tine. Îmi place cum eşti. Ai trecut încă un pas cu dreptul”, a fost fost părerea lui Aurelian Temişan

Andreea Bălan a fost foarte mulţumită de Anda Adam, mai ales că piesa nu a oferit timp de pauze ale interpretei.

Mike Diamondz, unul din concurenţii care nu au reuşit să ajungă în finala l-a interpretat pe Pepe în ultima emisiune, melodia aleasă fiind „Nouă vieţi”.

Connect-R a apreciat această nouă postură a lui Mike, de latino lover.

Aradits a considerat că pretendenţii din finală să obţină următoarele puncte: „8 puncte unui om care şi-a depăşit acvariul şi a fost pus în poziţii vulnerabile Jean. 9 puncte pentru Anda Adam. Publicul nu trebuie doar să te placa, trebuie să te iubească. Pepe, 10 puncte, iar cele 12 puncte Mariei.

Dalma a oferit următoarele note: 8 puncte pentru Jean, 9 puncte pentru Anda Adam, 10 puncte pentru Pepe, iar Maria a obţinut 12 puncte.

Andreea Bălan şi arătat respectul pentru concurenţi admiraţia oferind astfel notele: 8 puncte Mariei, 9 puncte Andei Adam, 10 puncte pentru Pepe şi 12 pentru Jean.

Notele lui Matteo: Anda Adam 8 puncte, Pepe 9 puncte, Maria 10 puncte şi Jean 12 puncte.

Ozana le-a mulţumit artiştilor din platou pentru interpretările realizate notele fiind: 8 puncte Jean de la Craiova, 9 puncte Anda Adam, 10 puncte Mariei şi 12 lui Pepe.

Elli White i-a felicitat pe toţi concurenţii pentru efortul depus. 8 puncte i-au fost date Andei Adam, 9 puncte pentru Jean de la Craiova, 10 puncte Mariei şi Pepe a reuşit să ia punctajul maxim, 12.

Aurelian Temişan: 8 puncte pentru Anda Adam, 9 puncte pentru Jean, 10 puncte Pepe şi Maria 12 puncte.

Mike Diamondz: Maria, 8 puncte, Anda Adam, 9 puncte, Jean, 10 puncte şi 12 puncte pentru Pepe.

69 de puncte a fost totalul obţinut de Anda Adam, cifră despre care a mărturisit că „probabil îi poartă noroc”. 76 de puncte au fost strânse de Jean de la Craiova.

Marele câştigător al acestui sezon, cu 85 de puncte, a fost desemnat Pepe. Acesta a fost la trei puncte de actriţa Maria Buză, ocupanta locului 2.

Pepe a încurajat şi alţi artişti să vină să participe la acest show, unde a învăţat ce înseamnă lucrurl în echipă, de la cei responsabili cu machiajul până la la dansatori.

Pepe a donat premiul obţinut cazului Mirelai Mişcodan din Botoşani, o femeie imobilizată la pat care are nevoie de sprijin.

Sursa: Adevarul