eStire.ro

Articol actualizat la: 10 December 2018, 15:35

Trofeul  „Next Star“ va fi înmânat de maestrul Radu Beligan

Trofeul  „Next Star“ va fi înmânat de maestrul Radu Beligan
 

Radu Beligan, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români, a acceptat pentru prima oară invitaţia  de a participa la un show TV de divertisment şi va fi prezent joi, 12 decembrie, la finala „Next Star“ de la Antena 1.

Joi seara, de la ora 20.30,  la Antena 1, 11 dintre cei mai buni copii ai României vor arăta juriului format din Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru talentele lor artistice, însă doar unul dintre ei va pleca acasă cu râvnitul trofeu şi cu premiul în valoare de 20.000 de euro. Cel care va înmâna marele premiu va fi chiar maestrul Radu Beligan. În primul sezon, trofeul a fost înmânat câştigătorului Omar Arnaout de Gheorghe Hagi.

„Cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat televiziunea în toţi anii aceştia e faptul că am întâlnit oameni frumoşi“, a mărturisit Dan Negru, prezentatorul show-ului „Next Star“. Cine va reuşi să impresioneze juriul şi va fi votat învingător la „Next Star“, aflaţi joi, de la ora 20.30, la Antena 1.

Radu Beligan, care va împlini 95 de ani pe 14 decembrie, a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai longeviv actor încă în activitate.

Sursa: Adevarul