eStire.ro

Articol actualizat la: 07 January 2018, 18:26

VIDEO Misterul din „Twin Peaks“, elucidat după 25 de ani. Serialul-fenomen va avea un final

VIDEO Misterul din „Twin Peaks“, elucidat după 25 de ani. Serialul-fenomen va avea un final
 

Unul dintre cele mai de succes seriale de la începutul anilor ’90, „Twink Peaks“, primit foarte bine şi de publicul din România, va avea, în cele din urmă, un final pe măsură. Regizorul David Lynch a decis să reia filmările, după ce producţia a fost întreruptă brusc, iar ultimul episod, difuzat în 1991, nu a oferit un final concludent.

Cei care au urmărit serialul atunci când a fost difuzat, aşteptau cu sufletul la gură doza de mister din fiecare episod şi reîntâlnirea cu personaje ca Laura Palmer, Doamna cu butucul sau agentul FBI Dale Cooper. Ei bine, regizorul David Lynch a anunţat că organizează un casting pentru noile filmări. Cel mai probabil, nu este vorba despre reluarea serialului, ci doar dspre un episod care să clarifice misterul din „Twin Peaks“.

Serialul împlineşte anul acesta 25 de ani, aşa că o ediţie specială va fi lansată pe Blu Ray, iar noul episod va fi inclus în acest set de colecţie.

Atunci când a fost lansat, „Twin Peaks“ a avut critici extraordinare şi a primit 14 nominalizări la Premiile Emmy. Episodul-pilot de două ore a fost cel mai vizionat în sezonul ’89-’90, iar serialul a adus constant ratinguri uriaşe postului ABC. Însă în momentul în care unul dintre mistere a fost dezvăluit mai exact cine a ucis-o pe Laura Palmer), audienţele au scăzut dramatic, iar postul a luat decizia să întrurupă serialul. Ceea ce a dus la un final realizat în grabă, care a lăsat cele mai multe fire narative „în aer“.

Sursa: Adevarul