eStire.ro

Articol actualizat la: 13 December 2018, 09:58

VIDEO Vanessa Marzavan, marea câştigătoare la „Next Star“. Copila de 12 ani a primit cecul de 20.000 de euro

VIDEO Vanessa Marzavan, marea câştigătoare la „Next Star“. Copila de 12 ani a primit cecul de 20.000 de euro
 

Fetiţa care a sensibilizat juriul cântând piese din repertoriul Rihannei şi al Christinei Aguilera a primit trofeul de la maestrul Radu Beligan, în al doilea sezon al show-ului.


După Omar Arnaout, primul câştigător al talent-show-ului pentru copii, de la Antena 1, Vanessa Marzavan a convins publicul cu potenţialul său artistic, la numai 12 ani.

„Oh, Mother“ de la Christina Aguilera şi „Russian Roulette“ de la Rihanna au fost doar două dintre piesele prin care micuţa i-a impresionat pe membrii juriului, Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru.


Copila a primit recomensa de 20.000 de euro de la Radu Beligan, cel mai longeviv actor în activitate pe scena de teatru (artistul a intrat în Cartea Recordurilor şi va primi distincţia pe 14 decembrie, când aniversează 95 de ani).

Pe locurile următoare s-au clasat Carina Mihăilă, respectiv Cornelia Orleanu. Fetiţele talentate au primit în dar excursii la Disney. 

Primul premiant de la „Next Star“, Omar Arnaout, şi-a felicitat oficial colega, pe Facebook.

„Felicitări Vanessa! De azi înainte eşti NEXT STAR! Mie mi s-a părut că este bună pentru acest loc deoarece juriul «Next Star» nu caută copii care sunt buni doar într-un singur moment. «Next Star» caută copii care garantează o carieră de ARTIST ADEVĂRAT“, a notat băieţelul cu origini libaneze pe care l-a medaliat regele fotbalului românesc, Gică Hagi.


 

Sursa: Adevarul