eStire.ro

Articol actualizat la: 13 December 2018, 12:19

Diana Sucu scoate din sertar primul său business: pe ce afacere a pariat un milion de euro

Diana Sucu scoate din sertar primul său business: pe ce afacere a pariat un milion de euro

După 13 ani de experienţă în televiziune, Diana Sucu, soţia proprietarului Mobexpert, face primii paşi în antreprenoriat, investind un milion de euro în domeniul mobilei de lux.

Diana Sucu a deschis în urmă cu trei săptămâni primul magazin Ethan Allen, specializat în mobilier şi amenajări interioare.
 
“După atâţia ani mi-am dat seama că timpul nu îmi mai aparţine. În ultimii doi ani am cochetat cu ideea deschiderii unei afaceri. Iniţial m-am gandit la o galerie de artă, idee pe care am pus-o bine într-un sertar, după care la o gradiniţă. De când sunt căsătorită cu Dan, fără să-mi dau seama, mi-am cizelat gusturile în materie de decoraţiuni interioare”, explică Diana Sucu.
 
Clienţii pot beneficia, pe lângă piese de mobilier şi decoraţiuni, – 70% executate în centrele din Statele Unite ale Americii – şi de consultanţă din partea designerilor şi arhitecţilor din echipă. Preţurile produselor sunt cuprinse între 35 de euro (pentru o faţă de pernă) şi trec uşor peste 3.000 de euro (pentru o canapea).
 
 

 

Sursa: Adevarul