eStire.ro

Articol actualizat la: 10 December 2018, 09:50

Şefa Billa ţine piciorul pe pedala extinderii: 2014 aduce noi deschideri şi un plus de 400 de angajaţi

Şefa Billa ţine piciorul pe pedala extinderii: 2014 aduce noi deschideri şi un plus de 400 de angajaţi

Reţeaua de supermarketuri Billa va continua anul viitor extinderea pe plan local, retailerul punând pe listă cel puţin zece noi unităţi şi un plus de 400 de noi locuri de muncă. Noutatea constă în orientarea companiei şi spre spaţiile mari, Billa analizând permanent oferta de terenuri disponibile, spune Sorana Georgia, CEO Billa Romania.

Anul acesta retailerul Billa, partea a grupului german Rewe, a deschis zece noi magazine, intrand si in orase in care nu era prezent pana acum – Pitesti, Cernavoda sau Rasnov. Compania a mai deschis magazine in Constanta, Brasov, Timisoara sau Iasi.
 
In prezent, locatiile au suprafete cuprinse intre 500 mp (magazinele din centrul oraselor) si 1.500-2.000 mp.
“Incercam sa mergem in proximitatea clientilor. Marea majoritate a locatiilor sunt in marile orase, unde exista competitie si putere de cumparare”, spune Sorana Georgia, cea care conduce de aproximativ doi ani operatiunile Billa pe plan local.
 
Focusul pentru anul viitor vor fi locatiile pe suprafete mai mari, de 1.000-1.500 mp, explica CEO-ul companiei. 2014 va veni cu cel putin 10 noi locatii, reprezentand aproximativ 400 de noi angajati, ceea ce va urca numarul personalului la 3.900 de salariati.
 
Sursa: Adevarul