eStire.ro

Articol actualizat la: 03 December 2018, 12:23

Ce planuri are cel mai mare investitor din imobiliarele locale pe piaţa locuinţelor in 2014

Ce planuri are cel mai mare investitor din imobiliarele locale pe piaţa locuinţelor in 2014

Adama are în plan demararea a două noi proiecte rezidenţiale în 2014, după ce în ultimele 12 luni a finalizat peste 200 de apartamente în noi faze ale unor proiecte demarate în boom. Andreas Holler, şeful Adama, a povestit pentru Wall-Street.ro cum arată planurile pentru anul viitor, dar şi cum vede perspectivele pieţei rezidenţiale în apropierea finalului de an.

Compania, care a finalizat recent constructia a peste 200 de unitati locative in Capitala, are in plan sa inceapa anul viitor alte doua proiecte rezidentiale in Capitala. Astfel pentru 2014 compania isi propune sa inceapa sa dezvolte un proiect rezidential in sudul Capitalei- in apropiere de Piata Sudului, care intr-o prima faza va avea circa 80 de unitati locative.
 
Cum vor fi preturile aici fata de proiectele companiei din Titan? Holler spune ca la nivel de pret pe mp valorile vor fi similare, insa ca valori absolute vor fi preturi cu 10-15% mai reduse in special ca urmare a suprafetelor mai mici.
 
In ultimele pregatiri se afla si proiectul de la Ventilatorul, unde anul viitor ar putea incepe primele 90-100 de unitati locative.
 
„Este un proiect mare. O dezvoltare pe 10 ani”, spune Holler.
 
 
Sursa: Adevarul