eStire.ro

Articol actualizat la: 23 October 2018, 20:17

Locuinţe sub 10.000 de euro la Târgul Imobiliar Naţional. Ce oferte vor fi afişate, de joi până duminică, la tIMOn

Locuinţe sub 10.000 de euro la Târgul Imobiliar Naţional. Ce oferte vor fi afişate, de joi până duminică, la tIMOn

Peste 4.000 de locuinţe vor beneficia de discounturi şi promoţii la ediţia din această toamnă a tIMOn - Târgul Imobiliar Naţional. Cea mai ieftină ofertă prezentată la eveniment este o locuinţă având un preţ de 9.600 de euro, iar cea mai scumpă - de 1,6 milioane de euro.

Târgul va avea loc în perioada 24-27 octombrie în Piaţa Constituţiei şi va afişa peste 1.000 de locuinţe, în 35 de proiecte promovate cu caracter exclusiv.

ANL, în prelmieră la tIMOn

La eveniment sunt prezente ofertele a peste 100 de ansambluri rezidenţiale, atât în zone centrale cât şi semicentrale şi periferice. Cel mai mic preţ este de 9.600 de euro+TVA pentru o casă de la firma SiProTrading, iar cel mai mare 1,612 milioane de euro+TVA pentru un penthouse de 6 camere în ansamblul Alia din Bucureşti.
Pentru prima dată la tIMOn va participa şi Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Salutăm iniţiativa ANL de a se deschide către marele public şi suntem onoraţi să îi avem ca oaspeţi în mijlocul dezvoltatorilor imobiliari. tIMOn poate spune acum, fără urmă de dubiu, că deţine întreaga ofertă imobiliară a momentului“, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Salon specializat de decoraţiuni interioare

Expoziţia tIMOn este cel mai important eveniment imobiliar din România, oferind 2.000 de metri pătraţi spaţii de expoziţie indoor şi 2.000 metri pătraţi expoziţie outdoor.

În cadrul salonului Mobi Deco, partenerii tIMOn din domeniul mobilei, finisajelor şi decoraţiunilor vor pune la dispoziţie mobilier şi soluţii pentru amenajarea locuinţei sau a grădinii. Printre altele, veţi găsi aici ofertele Bo Concept, Menatwork, Glamour Flors, Fame Furniture.

De asemenea, minisalonul auto va pune la dispoziţie cele mai bune oferte ale Ţiriac Auto.

Programul de vizitare a tIMOn este de joi până sâmbătă de la ora 10.00 la 20.00 şi duminică între 10.00 şi 16.00. Intrarea costă cinci lei.

Sursa: Adevarul