eStire.ro

Articol actualizat la: 13 December 2018, 23:16

Ford va lansa 23 de modele noi anul viitor, 16 dintre ele în Statele Unite ale Americii

Ford va lansa 23 de modele noi anul viitor, 16 dintre ele în Statele Unite ale Americii
 

Compania americană continuă expansiunea la nivel global, anul 2014 fiind unul extrem de important pentru pieţele vizate. Motoriştii din Detroit vor lansa 23 de automobile noi în întreaga lume, majoritatea în Statele Unite ale Americii.

Deşi pare o campanie foarte agresivă, aceasta va fi direcţionată cu precădere asupra pieţei nord-americane, acolo unde Ford intenţionează să promoveze 16 modele noi. Din totalul de 23 de noutăţi, o parte vor fi şi reprezentante ale brandului Lincoln, aşadar impactul la nivel european nu va fi atât de puternic.

"Pentru anul viitor ne-am propus cea mai ambiţioasă campanie de lansări de automobile noi, pentru a satisface nevoile clienţilor cu privire la marca noastră." , a declarat Raj Nair, vicepreşedintele diviziei Dezvoltare a mărcii Ford. "Vom investi şi mai mult în planul global Ford, pentru a permite acoperirea unui segment cât mai mare de piaţă, ce aduce după sine o creştere sănătoasă a mărcii.", a continuat oficialul companiei americane.

În 2014, Ford va deschide trei facilităţi noi de producţie, două în Asia (China) şi una în America de Sud. Acestea vor asigura 11.000 de locuri de muncă noi, 6.000 în China şi 5.000 pe continentul American.

O altă decizie importantă luată de managementul companiei din Detroit este introducerea în standard până în 2017, pe mai bine de 70% din modelele din gamă oferite în Statele Unite ale Americii, a sistemului Auto Start-Stop.

Sursa: Adevarul