eStire.ro

Articol actualizat la: 07 January 2018, 21:59

Rolls-Royce a lansat Ghost V-Specification, o versiune mai puternică şi mai exclusivistă a celui mai mic model din gamă

Rolls-Royce a lansat Ghost V-Specification, o versiune mai puternică şi mai exclusivistă a celui mai mic model din gamă
 

Contrar aparenţelor, britanicii au introdus în gama celui mai mic model un update fără prea mult zgomot, un constructor asemeni Rolls-Royce bazându-se întotdeauna pe imensul vector de imagine reprezentat de fanii mărcii.

Apărut pe piaţă discret, Ghost V-Specification este gândit să denote un pic mai mult exclusivism decât modelul de bază, în ciuda infinitelor posibilităţi de personalizare a acestuia.

Tot la discreţie este şi puterea oferită şoferului de către propulsorul V12 biturbo de sub capotă, 600 CP fiind valori demne de un supercar, nicidecum de o limuzină cu sânge albastru. Practic, Ghost V-Specification aduce 30 CP în plus faţă de modelul standard şi reduce parametrii consum şi emisii, la 13.6 litri/ 100 km, respectiv 327 g/km.

În afara diferenţelor de natură tehnică, Ghost V-Specification propune şi câteva modificări de ordin estetic atât la exterior, cât şi la interior. Caroseria noului model beneficiază de culori noi (Graphite, Black Sapphire, Black Kirsch, Arctic White şi Infinity Black), detalii pictate manual cu logo-ul V-Specification, precum şi un set nou de jante din aliaj, de 21 inci. Nici interiorul nu a scăpat de personalizarea specifică unui Rolls-Royce autentic.

Conform britanicilor, acest model se va produce doar o scurtă perioadă, iar preţul va fi unul pe măsura unei ediţii limitate: 330.820 euro cu TVA inclus (valabil în Germania, la dealerul autorizat Procar). 

Sursa: Adevarul