eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 12:47

Cum ajută vibratorul pentru bărbaţi la îmbunătăţirea vieţii sexuale

Cum ajută vibratorul pentru bărbaţi la îmbunătăţirea vieţii sexuale

Ani de cercetare şi de teste au fost necesari pentru a pune la punct Prolong, un vibrator pentru bărbaţi care se pare că îmbunătăţeşte considerabil performanţele sexuale ale domnilor

Prolong Climax Control Programme, variantă masculină a vibratorului, nu este o jucărie sexuală, aşa cum mulţi şi-ar putea imagina, ci un dispozitiv medical menit să ajute la tratarea ejaculării precoce, aceasta fiind cea mai întâlnită disfuncţie sexuală a bărbaţilor la nivel mondial, problemă cu care se confruntă 1 din 4 indivizi. 

Doctorul britanic Andy Zamar este cel care a pus la punct vibratorul pentru bărbaţi, care se vinde la pachet cu un lubrifiant special conceput, după mai mulţi ani de cercetare şi teste. În cadrul unuia dintre studii, Zamar a observat că 61% din subiecţii trataţi cu Prolong au prelungit de până la 11 ori durata actului sexual. O altă testare, care a presupus utilizarea repetată a dispozitivului, a arătat că 72% din bărbaţi şi-au îmbunătăţit performanţele sexuale încă din prima fază a tratamentului, iar evoluţia pozitivă a continuat pentru o perioadă de şase luni, relatează Daily Mail.

Psihologul Irina Panihhidina, consultant în cadrul cercetărilor, consideră că un astfel de dispozitiv, care ar trebui utilizat în cuplu pentru obţinerea unor rezultate rapide şi de durată, reprezintă o soluţie simplă pentru o problemă care, în mod normal, necesită ore lungi de terapie şi tratament medicamentos.

Psihoteraputul subliniază că bărbaţii învaţă mai uşor să controleze şi să întârzie ejacularea cu ajutorul vibratorului, cu avantajul că terapia poate face parte din preludiu, în aşa fel încât procesul de vindecare să decurgă cât mai firesc şi mai plăcut, fără implicaţii de ordin medical. 

Mai exact, Prolong ajută la desensibilizarea celor mai senzitive zone ale penisului, suficient pentru ca bărbatul să poată controla şi amâna pentru o perioadă mai lungă de timp ejacularea. Dispozitivul prevăzut cu mici protuberanţe se potriveşte în căuşul palmei şi se aplică sub capul penisiului. Pe măsură ce bărbatul simte că se apropie de punctul culminant, vibratorul trebuie îndepărtat. Tehnica trebuie repetată de trei ori (a treia oară cu finalizare), în timpul a trei şedinţe săptămânale, vreme de şase săptămâni, pentru obţinerea unor rezultate concrete.

Prolong nu este destinat numai bărbaţilor care suferă de ejaculare precoce, ci şi celor care doresc să prelungească plăcerea sexuală. 
 

Sursa: Adevarul