eStire.ro

Articol actualizat la: 28 November 2018, 13:11

VIDEO Două reuşite dintr-un foc: un român îşi cere în căsătorie iubita şi devine vedetă pe Internet cu ideea sa

VIDEO Două reuşite dintr-un foc: un român îşi cere în căsătorie iubita şi devine vedetă pe Internet cu ideea sa

Un român a devenit vedetă pe Internet după ce şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit. El a cerut ajutorul câtorva prieteni şi ce a ieşit este un videoclip viral pe YouTube.

Tânărul i-a spus iubitei sale că i s-a stricat maşina într-un sat de lângă Oradea şi că trebuie să meargă să-l ajute cu maşina ei. Pe drum, tânăra este depăşită de o trei maşini, primele două având lipite pe spate două mesaje: „Amalia, vrei să fii“. În cea de-a treia maşină era el, a ieşit prin trapa maşinii şi a finalizat mesajul. Pe contul de YouTube pe care a fost încărcat videoclipul, ea a spus şi ce s-a întâmplat. 

„Dragul meu iubit mi-a spus că merge într-un sat în apropiere de Oradea şi m-a sunat după ceva vreme să-mi spună că s-a stricat maşina. Eu, femeie fiind, nu m-am grăbit, mi-am adus aminte că uleiul de la motor curge şi m-am dus să întreb un mecanic de ce se întâmplă asta, au mai trecut câteva minute bune“, menţionează aceasta.

„Am pornit la drum, am luat o prietenă şi pe sora mea, aşa să nu ne plictisim şi ajung în sat, sunam ca o disperată, că iubitul meu nu mai răspundea şi, desigur, mergeam cu 30 km/h ca în caz că îmi răspunde sa întorc (...). Când mă uit în oglinda văd o coloană de maşini în spatele meu şi m-am gândit că primesc nişte pietre în lunetă dacă nu accelerez“. Videoclipul este disponibil mai jos.

Sursa: Adevarul