eStire.ro

Articol actualizat la: 28 November 2018, 18:57

FOTO Haine turceşti pentru bărbatul român. Brandul Süvari a deschis un nou magazin în Bucureşti

FOTO Haine turceşti pentru bărbatul român. Brandul Süvari a deschis un nou magazin în Bucureşti
 

Gecile din piele, sacourile în carouri şi cămăşile cu guler înalt sunt doar câteva dintre piesele vestimentare  pe care brandul turcesc Süvari le propune publicului român, odată cu inaugurarea noului său magazin din Capitală.

Cu un număr de 130 de magazine în nouă ţări, miercuri seară, brandul turcesc a deschis, în Promenada Mall, al treilea magazin din România. La rafturile buticului, clienţii vor găsi piese vestimentare din colecţia tomană-iarnă 2013/2014, de la cămăşi, pantaloni şi costume până la sacouri casual sau geci din piele. Brandul poate fi găsit şi în complexul bucureştean Afi Cotroceni, dar şi în Afi Ploieşti.  

„Suntem încântaţi să intrăm pe piaţa de modă masculină din România şi să deschidem noi magazine aici. Venim dintr-o ţară apropiată României, atât din punct de vedere al distanţei, cât şi al obiceiurilor de cumpărături“, spune Fatih Coskun, managerul general al companiei, care-şi propune ca până în 2017, Süvari să aibă deschise 300 de reprezentanţe la nivel global.

În Turcia, brandul continuă să ocupe un loc important în domeniul industriei textile. Extinderea numărului de magazine în ţara de origine, dar şi în străinătate, colecţiile ce cuprind piese confortabile realizate în tendinţele modei masculine, fac din Süvari un brand preferat de bărbaţii cu stil de pretutindeni.

Citeşte şi:

Lancel a deschis primul butic în România  

Mathilde, 100% made in România 

 

Sursa: Adevarul