eStire.ro

Articol actualizat la: 05 December 2018, 14:12

Hainele care trebuie aruncate din şifonier până la sfârşitul anului

Hainele care trebuie aruncate din şifonier până la sfârşitul anului
 

Aşa cum aparatul dentar se poartă până la o anumită vârstă, în cele mai multe cazuri, aşa există anumite piese vestimentare care nu mai sunt deloc drăguţe după un anumit punct. Chiar şi în afara locului de muncă, femeile trebuie să se îmbrace ca şi cum ar avea slujbe, ar plăti taxe şi s-au mutat de acasă, unde împărţeau camera cu sora lor.

Drept urmare, sunt câteva piese care pot distruge orice urmă a maturităţii odată purtate. „Business Insider” a realizat o listă a lucrurilor ce trebuie să dispară din şifonierul unei femei. Lucruri care au fost şi probabil încă mai sunt păstrate într-un sertar, în spate.

Elastice groase de păr
Americanii le spun „scrunchies”, noi le spunem elastice. Doar că este vorba despre acelea îmbrăcate într-un material textil, care, de cele mai multe ori, sunt mult mai mari decât ar fi nevoie. Până şi protagonista serialului „Totul despre sex”, Carrie Bradshaw, a făcut o referire la acest accesoriu considerat lipsit de gust într-unul din episodele peliculei. Publicaţia americană spune că nu există niciun loc sau timp în care o femeie poarte purta aşa ceva.

Tricouri cu inscripţii
Eşti prea bătrână pentru aşa ceva dacă ai peste 25 de ani. Poartă un tricou polo sau un cardigan simplu dacă nu ai chef să te aranjezi. Altfel, sunt acceptabile doar la sală sau când zaci bolnavă în casă.
Tricourile sunt cu atât mai neindicate când sunt scrise într-o limbă pe care nu o vorbeşti.

Fusta mini din blugi
Adolescentele şi fetiţele pot purta aşa ceva pentru că nimeni nu se aşteaptă ca ele să arate ca nişte plătitoare de taxe. Altfel, este mult prea scurtă.

Fustele prea lungi
Nu ajung nici până la glezne, dar sunt mai lungi de jumătatea gambei. Femeile nu trebuie să se îmbrace precum adolescentele, dar nici ca nişte călugăriţe. Plus că acest tip de lungime face pe oricine să pară scurt şi îndesat.

Pantaloni de trening inscripţionaţi pe dos
Pantalonii pe care scrie Juicy Couture au fost şi sunt o preferinţă şi printre românce. Acest lucru nu-i face mai puţin inacceptabili. „Business Insider” insistă pe ideea că aceşti pantaloni nu ar trebui purtaţi nici măcar în intimitatea singurătăţii. Aceşti pantaloni nu ar trebui să existe.

Dacă tot suntem aici, nici treningul nu are ce căuta
Nu, treningul nu se poartă pe stradă. Nu, treningul nu este o haină.

Pantalonii negri „de muncă”
Multe femei au aşa ceva în garderoba lor, dar aproape niciuna nu arată bine în ei. Se poate mai bine de atât şi fiecare dintre ele ar trebui să se gândească serios la asta.

Sclipiciul pe... orice
Un pic de strălucire nu este o problemă, dar după o anumită vârstă doamnele sau domnişoarele nu ar trebui să poarte ceva ce se poate numi „sclipicios”. Indiferent că este vorba de machiaj, pantofi, haine. Poate în Las Vegas sau de Anul Nou.

Cizme cu bot extrem de ascuţit şi toc cui
Extremele nu au făcut pe nimeni să arate bine. Acest tip de pantofi te va face să arăţi ca vrăjitoare.

Şapcă împopoţonată cu paiete
Nici una, nici alta. „Am împuşcat doi iepuri deodată”, scrie publicaţia americană.

Neon
Pentru simplul motiv că vei ajunge să regreţi.

Bentiţe

Când serialul „Gossip Girl” a sucombat, a luat şi bentiţa cu el. „Tragic, ştim, dar vei supravieţui”, scrie site-ul american.

Blugii mamei tale
Acest tip de blugi a revenit ocazional în moda străzii. Acest lucru nu-i face mai puţin greşiţi, aşa că dacă îi ţii bine pentru perioadele când se vor purta din nou, fă-ţi un bine şi aruncă-i. 

Sursa: Adevarul