eStire.ro

Articol actualizat la: 30 November 2018, 16:06

Victoria Beckham, redactor-şef de onoare pentru Vogue Paris

Victoria Beckham, redactor-şef de onoare pentru Vogue Paris
 

Victoria Beckham va face parte din echipa editorială „Vogue“ Paris, cu titlul de redactor-şef invitat, odată cu lansarea numărului de decembrie al revistei, pe coperta căreia apare alături de soţul ei, David Beckham.

Mamă a patru copii şi designer de modă, Victoria Beckham a reuşit să devină o personalitate de referinţă în universul trendurilor, fiind în repetate rânduri apreciată pentru stilul vestimentar adoptat şi creaţiile expuse pe podiumul american.

Dacă în 2012, cântăreaţa şi fostul model Carla Bruni a fost numită redactor-şef invitat al bibliei modei, în 2013 titlul onorific revine Victoriei.

„Am încredinţat frâiele numărului «Vogue» din luna decembrie unei femei care s-a dovedit a fi exact contrariul imaginii sale publice: spontană, plină de umor, modestă, înzestrată cu ambiţie, dar şi perfecţionistă, la fel ca persoanele pasionate de ceea ce fac“, a declarat Emmanuelle Alt, redactorul-şef al revistei „Vogue Paris“.

Pentru a mulţumi echipei editoriale, soţia lui David a coordonat realizarea numărului din decembrie al revistei franceze şi a acordat cu un interviu, în care a vorbit despre viaţa ei de familie, ilustrată prin câteva fotografii inedite, relatează „The Telegraph“.

„Am fost întotdeauna - şi aici îi includ şi pe copiii noştri - extrem de fericiţi pentru succesul pe care l-a avut David. Am petrecut atât de multe meciuri, în picioare, în tribune, aplaudându-l. Eu şi David am trecut prin multe lucruri împreună. Au existat urcuşuri şi coborâşuri. Dar suntem foarte mândri unul de celălalt“, a mărturisit Victoria jurnaliştilor.

Citeşte şi:

Moda lansată de Victoria Beckham face victime 

David şi Victoria Beckham îşi scot o serie de obiecte de valoare la licitaţie 

Care este preţul pentru Victoria Beckham şi Lady Gaga? 

Sursa: Adevarul