eStire.ro

Articol actualizat la: 04 December 2018, 21:21

VIDEO Hipsterii de pe Lipscani, vedete în „New York Times“

VIDEO Hipsterii de pe Lipscani, vedete în „New York Times“
 

Puţini designeri români au reuşit să-şi facă un nume în străinătate, însă moda străzii din Bucureşti poate ţine oricând pasul cu cea din marile capitale ale lumii. Celebra publicaţie New York Times a realizat un clip în care mai mulţi tineri români îşi prezintă ţinutele în atmosfera boemă din Centrul Vechi.

În videoclipul publicat de site-ul publicaţiei New York Times apar patru tineri români care vorbesc despre moda străzii, despre ţinutele şi accesoriile lor vintage, care se potrivesc perfect în decorul Centrului Vechi al Capitalei.

„Lumea încearcă să se îmbrace exact cum e locul acesta: vintage, spune Ana Maria Tita, una dintre tinerele din clip. „Ceasul şi inelul sunt foarte vechi, le-am cumpărat dintr-un magazin vintage“, adaugă ea.

„E un cartier ciudat, are de toate în acelaşi timp: sărăcie, bogăţie, oameni de toate genurile“, spune Andreea Albani, care mărturiseşte că preferă hainele simple, dar se mândreşte cu un colier vechi de o sută de ani. 

Clipul prezintă nu doar tinerii împătimiţi de modă, ci şi diverse clădiri, străzi, terase şi magazine din Centrul istoric al Bucureştiului. 

„New York Times“ a publicat recent un articol elogios despre un restaurant cu specific moldovenesc din metropola americană. 

Sursa: Adevarul