eStire.ro

Articol actualizat la: 27 November 2018, 19:05

FOTO Ce jucării aşteaptă copiii de la Moş Crăciun

FOTO Ce jucării aşteaptă copiii de la Moş Crăciun

Robo Fish s-a vândut numai anul acesta în 15 milioane de exemplare în toată lumea şi se anunţă drept una dintre cele mai solicitate jucării de Crăciun în 2013. Printre vedetele momentului în materie de jucării se numără şi Zânele Zburătoare sau micuţii păroşi Furby Boom

Peştişorii coloraţi Robo Fish au fost creaţi pentru a se apropia cât mai mult de un peşte real, aşa că pot înota sus, jos, stânga, dreapta şi înainte. Conceput de o firmă din Hong Kong pe baza celei mai noi tehnologii în robotica acvatică, Robo Fish conţine senzori de carbon care se activează la contactul cu apa. 

Peştişorii robotizaţi se opresc imediat după ce sunt scoşi din apă şi se usucă. Bineînţeles, cei mici pot crea un întreg acvariu cu robo fish, iar din gamă nu lipsesc accesoriile necesare pentru „casa“ acvatică a jucăriilor, incluse într-un set. Pentru a face faţă comenzilor primite din întreaga lume, compania chineză produce 700.000 de peştişori în fiecare zi.

FOTO toptensworld.com

În topul jucăriilor din 2013, clasament realizat recent la Londra, au intrat şi Zânele Zburătoare, păpuşi care duc cu gândul la poveştile cu Clopoţica. Zânele funcţionează cu baterii şi plutesc în direcţia spre care le lansează cei mici

 Lego City Coast Guard Patrol/Paza de Coastă este noua senzaţie pentru cei care apreciază clasicele „cărămizi“ din plastic

FOTO monsterhighdolls.com

Păpuşile Monster High, inspirate de personajele din desenul animat cu acelaşi nume, se numără printre primele opţiuni ale fetiţelor cu vârsta de peste 6 ani. 

FOTO technology-digital.com 

Căţeluşul Teksta este o jucărie robot interactivă care răspunde la comenzile copilului, se rostogoleşte şi reacţionează la diverse gesturi, lumini şi sunete. 

FOTO furbyboomboom.com

Simpaticele jucării Furby Boom memorează numele cu care sunt botezate de copii şi îşi schimbă personalitatea în funcţie de cum sunt tratate.

Sursa: Adevarul