eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 17:00

Gisele, o mamă-model

Gisele, o mamă-model

Topmodelul Gisele Bundchen a postat pe contul de Instagram o fotografie care o înfăţişează în timp ce îşi hrăneşte fiica la sân, iar stiliştii roiesc în jurul ei pentru a o pregăti să ia parte la un eveniment monden


Gisele Bundchen este o susţinătoare înfocată a alăptatului şi a ales să facă publică poza în care micuţa Vivian suge la pieptul său pentru a le arăta mamelor din lumea întreagă că nimic nu te poate împiedica să alegi ceea ce este mai bine pentru copilul tău. Frumoasa braziliană se afla acasă, la Rio de Janeiro, unde va lansa propria colecţie de lenjerie intimă, „Gisele Intimates“, şi se pregătea să meargă la un eveniment de promovare pentru Oral B, când mătuşa ei, Fafi, a imortalizat momentul în care îşi alăpta fiica în vârstă de 11 luni.

„Ce m-aş face fără această echipă de intervenţie care mă ajută să arăt bine după 15 de ore de zbor si doar trei ore de somn", a scris Gisele în dreptul fotografiei  postate pe Instagram cu tag-ul „multitasking“, referitor la câte lucruri poate face în acelaşi timp. 

Budchen a declarat în repetate rânduri că Vivian o însoţeşte în multe din călătoriile pe care este nevoită să le facă în interes profesional tocmai pentru a putea să o alăpteze cât se poate de mult. De asemenea, topmodelul consideră că ar trebui să existe o lege care să oblige mamele să alapteze cel puţin şase luni.

Miranda Kerr a fost prima

Mamă a doi copii, Gisele arată extraordinar la cei 33 de ani pe care îi are şi a fost numită în 2013, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume. Conform estimărilor făcute de revista „Forbes“, topmodelul a obţinut venituri de 42 de milioane de dolari între iunie 2012 şi iunie 2013.       


FOTO Daily Mail 

Gisele Bundchen nu este primul manechin de renume internaţional care a ales să susţină în mod public alăptarea. Colega ei de breaslă, Miranda Kerr, s-a lăsat fotografiată în culisele unui show Victoria’s Secret din 2011, în timp ce îl alăpta pe băieţelul ei, Flynn, şi a postat poza pe contul de Instagram.  

Sursa: Adevarul