eStire.ro

Articol actualizat la: 14 December 2018, 15:09

FOTO 34 de ani în poala Moşului. Fraţii care nu pot renunţa la obiceiul copilăriei

FOTO 34 de ani în poala Moşului. Fraţii care nu pot renunţa la obiceiul copilăriei

De când erau bebeluşi până acum, când sunt taţi, Martin şi Mike Gray continuă să păstreze o tradiţie personală, din copilărie: pozele anuale în poala lui Moş Crăciun.

Fraţii din Massachusetts, în vârstă de 30 şi 34 de ani, au povestit, pentru MailOnline, că de cele mai multe ori primesc „priviri ciudate” de la părinţii care stau la coadă cu copiii lor, pentru aceeaşi poză clasică de Crăciun. Iar după ce trec de privirile incriminatoare, urmează întrebarea lui Moş Crăciun: „Unde vă sunt copiii?”. 

Dar odată ce se explică şi se fac înţeleşi, primesc bomboanele şi Moşul pozează cu ei, oricât de ciudat ar părea mulţimii care aşteaptă la coadă.

Martin spune că singurul lucru care s-a schimbat este preţul obiceiului lor. Dacă în 1980, o vizită la Moş Crăciun costa 5 dolari, astăzi plătesc de patru ori mai mult.   

Nu sunt singurii care nu vor să renunţe la poza de Crăciun. Mama băieţilor deveniţi bărbaţi în toată firea păstrează toate pozele lor într-un album special, care este vizionat la fiecare masă de Crăciun. 

Album pe care Martin l-a postat pe imgur acum două zile, timp în care a fost văzut de 270.000 de persoane.
 
 
Prima poză a fost realizată în 1980 şi îl arată pe Mike, la vârsta de un an, zâmbind larg în poala lui Moş Crăciun. Patru ani mai târziu i s-a alăturat şi fratele său, Martin. Iar anul acesta, celor doi li s-au alăturat cei trei copii ai lor. 
 
 
„Este un pretext minunat de a mai petrece timp cu fratele meu şi cu familia lui”, a spus Martin. 
 
 
Fotografia lui preferată este cea realizată în acest an, fiind prima în care cei doi s-au îmbrăcat la patru ace. 
 
 
Îşi doreşte să continue acest obicei pe o perioadă nedeterminată, dar îşi închipuie că va trebui să se oprească atunci când vor creşte copiii lor. 
 
 
„Nu vrem să-i facem de ruşine, cum sigur ne vor spune”, s-a amuzat el.
 

 

Sursa: Adevarul