eStire.ro

Articol actualizat la: 12 December 2018, 23:00

Horoscop de weekend 13-15 decembrie

Horoscop de weekend 13-15 decembrie

Astrologul Tina Rizea, specialistul cotidianului „Adevărul“, a întocmit horoscopul acestui sfârşit de săptămână. Află ce ţi-au pregătit astrele în weekendul 13-15 decembrie 2013

VINERI

Berbec

Te agiţi prea mult din cauza activităţilor nefinalizate la timp pentru care ai putea fi penalizat. După-amiază, ai tendinţa să faci din ţânţar armăsar şi reuşeşti să-i convingi pe cei din jur că eşti iritat. Adopţi noi posturi, diete spartane etc.

Taur

Micile tale succese financiare provoacă reacţii de invidie şi bârfe din partea celor din anturaj, dar de această dată eşti decis să le răspunzi cam în aceeaşi manieră. Indiferenţa este însă mai recomandată! Eşti conştient de valoarea ta profesională.

Gemeni

Este necesar să-ţi păstrezi calmul şi să nu iei în seamă toate comentariile celor care în realitate te invidiază. Primeşti o invitaţie din partea persoanei iubite care „ascunde“ un cadou! Le demonstrezi din nou celor din anturaj la ce eşti priceput.

Rac

Orice discuţie cu membrii familiei te enervează, mai ales că nu ai cum să le demonstrezi cât de mult munceşti. După-amiază, iubirea le bate la uşă celibatarilor, aşa că încep să se gândească la mariaj. Recunoaşterea meritelor nu te mai înseninează!

Leu

Pari mai melancolic decât de obicei, dar în realitate eşti somnoros şi dezinteresat de ce se petrece în jurul tău. După-amiază, eşti „convocat“ la o petrecere şi îţi revii imediat. Eşti foarte decis să-ţi aperi drepturile financiare faţă de colegi.

Fecioară

Ţi se reproşează că îţi neglijezi familia şi chiar nu ştii ce atitudine să adopţi. Argumentele tale par naive, dar brusc vei deveni lipsit de orice reţinere şi îi penalizezi pe toţi. După-amiază, s-ar putea să iei o hotărâre greşită dacă demisionezi.

Balanţă

Primeşti veşti de la o persoană din străinătate, care te roagă să-i faci nişte favoruri pe care le-a refuzat şi anul trecut. Eşti mult prea ocupat pentru a-i satisface dorinţele exagerate. Este necesar să descoperi metode demonstrative sentimental.

Scorpion

Cu toate că ai promis unui bun prieten că îl vei ajuta în continuare, nu mai ai suficient timp nici pentru activităţile familiale. După-amiază, adoptaţi împreună un program comun de recreare! Nu ai însă linişte până nu pui la punct toate proiectele.

Săgetător

Îi stimulezi pe cei din anturaj prin optimism, dar în ceea ce te priveşte cam vezi totul din preajmă în negru. E posibil ca de vină să fie şi persoana iubită, care nu răspunde la telefon. După-amiază, nici măcar nu realizezi că-i iriţi pe cei din jur.

Capricorn

Nu mai ai chef de nimic. Munca ţi se pare plictisitoare, iar conversaţiile colegiale au devenit pentru tine prea obositoare. După-amiază, cineva drag te convinge că viaţa ta este foarte frumoasă. În plus, toţi cei din anturaj îţi susţin proiectele.

Vărsător

Tot prietenii sunt aceia care reuşesc să te scoată din marasmul tristeţii, însă tot trebuie să pleci mai devreme de la serviciu. Seara, indispoziţiile sunt iar date uitării şi te dedai exceselor amoroase. Până la urmă renunţi la toate „ajutoarele“.

Peşti

Profiţi de magnetismul pe care îl emani şi cucereşti atenţia celor din anturaj. Te simţi cu adevărat atrăgător, aşa că toate activităţile ţi se par „floare la ureche“. După-amiază, primeşti o ofertă extrem de tentantă pentru petrecerea timpului liber.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Intuiţia ar trebui să te ajute să treci peste încurcăturile de azi sau măcar să te susţină să le înţelegi mai bine. Eşti foarte emotiv şi tensionat, tocmai când rudele se decid să facă un fel de „grevă“ japoneză! „Revoluţii“ originale seara în familie!

Taur

Ieşi în evidenţă prin capacitatea de a analiza cu minuţiozitate toate detaliile unor probleme financiare pe care se pare că nu le-a înţeles nimeni din anturajul profesio­nal ori chiar familial. Seara, propui foarte multe soluţii pertinente anturajului.

Gemeni

Ai aşteptat cu nerăbdare să se schimbe câte ceva în viaţa ta şi acum parcă eşti prins într-un vârtej din care nu mai poţi scăpa. După-amiază, partenerii amabili şi înţelegători te ajută să vezi toate şansele şi să o alegi chiar pe cea mai potrivită.

Rac

Legăturile de rudenie se dovedesc şi astăzi foarte folositoare, dar îţi este oarecum interzis să faci promisiuni în locul altor persoane. Pentru unii nativi apar noi posibilităţi de afirmare ori chiar noi joburi deosebite. Libertate totală de limbaj.

Leu

Te trezeşti că nu-ţi mai poţi lua gândul de la un amic sau rudă ce nu reuşeşte să-şi găsească „jumătatea“ şi chiar doreşte să nu mai fie becher. Nu este exclus să uiţi de cadourile pentru familie, tot încercând să-i stabileşti o întâlnire amoroasă!

Fecioară

Persoana iubită nu poate înţelege de ce te grăbeşti să depăşeşti nişte etape care ar fi trebuit să-ţi atragă atenţia de abia luna următoare. Conflictul reînvie neînţelegeri vechi şi nu reuşeşti să o linişteşti prin glume ori prin cadouri deosebite.

Balanţă

Este de preferat să nu refuzi niciun cadou oferit de persoana iubită, chiar dacă implică pentru început deplasări scurte şi multe. Viaţa personală nu-ţi oferă ceea ce doreşti, aşa că preferi să munceşti mai mult. Seara, discuţii în contradictoriu.

Scorpion

O dorinţă mai veche devine realitate şi poţi afirma că ţi-ai văzut visul cu ochii. Eforturile tale sentimentale încep să-şi arate roadele, dar nu ai cum să te eliberezi pentru a sta cu cei dragi în weekend. Situaţie familială devine cam încurcată.

Săgetător

O aventură sentimentală se înfiripă pe neaşteptate şi nu scapi de ceea ce doreai, adică de bunăvoinţa şi indiscreţia anturajului. Creativ, politicos şi foarte expansiv, îi influenţezi pe toţi cei din anturaj prin exuberanţă şi lipsă de prejudecăţi.

Capricorn

E posibil să fii anunţat că vei primi musafiri de departe pentru o perioadă mai lungă de timp şi imediat te simţi terorizat. Încerci să trezeşti interesul celor dragi pentru a fi ajutat cu pregătirile specifice, dar nimeni nu te ascultă cu bunăvoinţă.

Vărsător

Insişti în continuare să-ţi găseşti un partener de cuplu mai serios, pe care să te poţi baza în orice situaţie. După-amiază, flirtezi cu persoane prea tinere să-ţi înţeleagă aspiraţiile afective. Seara, îi faci confidenţe unui amic cam nefericit.

Peşti

Doreşti să oficializezi o relaţie, care poate a fost doar amicală, fără obligaţii până acum. În familie, atmosfera este din ce în ce mai calmă, iar calităţile îţi sunt recunoscute demult. Totuşi, starea de îngrijorare persistă şi îţi tulbură reacţiile.

DUMINICĂ

Berbec

Poţi să cunoşti în acest weekend oameni noi cu care să legi bune relaţii profesionale în viitor. După-amiază, eşti invitat de către o persoană cândva foarte dragă la un fel de reuniune specială. Te simţi totuşi fără motiv cu conştiinţa încărcată.

Taur

Este o zi rezervată activităţilor de tot felul, aşa că vei ajunge acasă destul de obosit pentru a termina formalităţile casnice planificate pentru weekend. Seara, recuperezi şi pleci în vizită iar pe la prieteni, împreună cu aproape toată familia.

Gemeni

Primeşti invitaţii de la persoane dragi, dar preferi să rămâi acasă ca să recuperezi tot ceea ce ai amânat în cursul întregii săptămâni. Pentru seară, faci la rândul tău invitaţii care nu vor fi onorate, aşa că te relaxezi pe săturate în familie.

Rac

Discuţiile de astăzi cu persoana iubită se „sting“ de abia peste noapte, iar apoi vei şti cum trebuie să procedezi ca altă dată să nu mai primeşti reproşuri fără a fi vinovat. Pregăteşti multe cadouri din timp pentru o persoană din anturajul intim!

Leu

Ai serioase îndoieli că eşti vinovat de starea de nemulţumire a persoanei iubite, dar rezişti cu stoicism până seara la toate reproşurile. Dacă situaţia se va agrava, este posibil să te revolţi şi să-ţi iei lumea în cap pe la rudele prin alianţă.

Fecioară

Simţi nevoia unei perioade de relaxare şi chiar nu-ţi mai planificaseşi nimic pentru astăzi, însă de seara reîncepi o furibundă campanie de pregătiri şi planuri specifice. Reevaluezi relaţiile cu cei din jur şi te declari nemulţumit de toţi şi toate.

Balanţă

Toţi cei din familie aşteaptă un semnal de la tine pentru a începe activităţile specifice weekendului. Cei tineri pleacă însă la prieteni, partenerul de cuplu se uită la televizor, iar tu rămâi pe baricade până noaptea târziu, aşteptând un miracol.

Scorpion

Accepţi cu plăcere orice idee originală pentru sărbătorirea Crăciunului şi eşti dispus să faci eforturi serioase pentru a-i da viaţă. Seara, se impune să-ţi petreci mai mult timp cu familia, chiar dacă programul planificat era altul! Vizite amânate.

Săgetător

Doreşti să te implici în demararea unor noutăţi în materie de distracţie. Dacă nu primeşti invitaţii la prânz, vei organiza un fel de festivitate pentru familie şi cei mai dragi amici. Reuşita te încurajează să faci planuri şi pentru weekendul următor.

Capricorn

Te plictiseşti şi nu ar fi de mirare ca toată ziua să lucrezi la un proiect, la o activitate nouă, împreună cu cine se nimereşte prin preajma ta. Nativii tineri au întâlniri amoroase „importante“, dar cei maturi nu au şanse sentimentale în weekend.

Vărsător

Nu te mai aştepţi la evoluţii fantastice în dormitor din partea partenerului de cuplu, însă vei fi surprins de această dată. Pentru cei tineri, este posibil ca o simplă amiciţie să se transforme brusc în patimă aprinsă. Ciudăţenii comportamentale.

Peşti

Relaţia amoroasă cu persoana iubită capătă o nouă dimensiune. Vă sfătuiţi, vă faceţi confidenţe şi ajungeţi la concluzia că prin tandreţe se poate rezolva orice. După-amiază, stresul dispare ca prin farmec şi pleci în vizite amânate de luni de zile.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Sursa: Adevarul