eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 17:28

Părerea numerologului. Care este semnificaţia zilei 11.12.2013?

Părerea numerologului. Care este semnificaţia zilei 11.12.2013?

Înşiruirea numerelor pentru ziua de astăzi, 11.12.2013, a ridicat întrebări cu privire la semnificaţia numerelor. Cu toate că numerologii au interpretări diferite asupra semnificaţiilor înşiruirilor de acest fel, cu toţii pică de acord că energia caracterizează potenţialul acestei zile.

Dacă în America, peste 3.000 de cupluri au ales să se căsătorească astăzi, datorită cifrelor memorabile, în România singura curiozitate este legată de semnificaţia acestei zile. Mai ales că această zi pică în postul Crăciunului, când nunţile nu sunt permise.

După experienţa zilei de 12 decembrie din 2012, care a generat numeroase teorii legate de sfârşitul lumii, 11 decembrie 2013 pare să fie o zi extrem de încărcată din punct de vedere energetic. Iar persoanele dinamice au simţit, cu siguranţă, pe propria piele tumultul zilei. 

„Vibraţia zilei este sub semnul unui număr măiestru. O zi cu o mare încărcătură energetică, motiv pentru care ar fi bună o pauză de relaxare, de hrănire spirituală. Cifra 11 este asociată cu o deschidere mentală specială şi cu o intuiţie deosebită. Aceasta conţine o uriaşă energie care împinge spre asumarea unor responsabilităţi faţă de ceilaltţi, dar, în acelaşi timp, presupune o forţă morală şi idealuri”, spune numerologul Sabina Boaru. 

„Numărul 11 este şi simbolul instabilităţii, de aceea orice succes dobândit nu va fi de lungă durată”, explică aceasta.

„Am insistat pe 11 pentru că este şi vibraţia zilei şi este şi suma cifrelor din zi, lună şi an”, adaugă Boaru.

Numerologul este de părere că oamenii sensibili ar trebui să încerce să stea deoparte. „Este o zi pentru oameni puternici, sunt încărcări energetice mari, tentaţii fizice, de chef de vorbă, de dans, orice activitate de acest gen”, conchide Sabina Boaru. 

Sursa: Adevarul