eStire.ro

Articol actualizat la: 04 December 2018, 14:21

Bucureşti, în topul oraşelor lumii ce merită vizitate

Bucureşti, în topul oraşelor lumii ce merită vizitate

În afară de Google, TripAdvisor este motorul de căutare cel mai folosit de oameni din toată lumea interesaţi de noi destinaţii, cronici de călătorie şi sfaturi. Motiv pentru care site-ul a alcătuit un top al celor mai căutate destinaţii în ultimul an, locuri ce se află într-o ascensiune a notorietăţii pentru turişti.

Criteriile de realizare ale topurilor au inclus locurile care au primit cele mai bune feedback-uri din partea turiştilor, care au suscitat cel mai mult interesul, drept urmare căutările călătorilor din toată lumea şi cele mai bune cronici primite.

TripAdvisor a realizat un top pentru fiecare continent, inclusiv pentru Europa. Aici, capitala României ocupă locul 6 în clasamentul celor mai căutate şi dorite destinaţii de călătorii, surclasând destinaţii precum Oslo, în Norvegia, sau Palermo, în Italia.

Top 10 destinaţii în ascensiune din Europa

Corralejo, Spania Porto, Portugal Cracovia, Polonia Goreme, Turcia Helsinki, Finlanda Bucureşti, România Palermo, Italia Oslo, Norvegia Zürich, Elveţia Riga, Letonia
 

Top 10 destinaţii în ascensiune din lume:

Havana, Cuba San Carlos, Costa Rica Kathmandu, Nepal Ierusalim, Israel Cuzco, Peru Ambergris Caye, Belize Sapporo, Japonia Hanoi, Vietnam Corralejo, Spania Fortaleza, Brazilia

Citeşte şi:

Ghidul complet al staţiunilor de iarnă din România

National Geographic recomandă popas în Transilvania

Tărâmul de basm din România

Sursa: Adevarul