eStire.ro

Articol actualizat la: 04 December 2018, 04:54

FOTO Locuri din Asia care merită văzute cel puţin o dată în viaţă

FOTO Locuri din Asia care merită văzute cel puţin o dată în viaţă

Asia dispune de numeroase destinaţii turistice recomandate iubitorilor de plimbări în aer liber, unele din acestea fiind adevărate capodopere ale naturii.

Continentul asiatic nu reprezintă un pol de atracţie pentru turiştii români care doresc să-şi petreacă vacanţele departe de casă. Cu toate acestea, există locuri în Asia care merită văzute pentru grandoarea peisajelor oferite, dar şi pentru faptul că acestea sunt destinaţii în fiecare persoană se poate relaxa în mijlocul naturii, departe de stresul cotidian.

1.Muntele Fiji din Japonia

FOTO: stylenheat.com

Muntele Fiji este situat în partea centrală a insulei principale din arhipelagul Japoniei. Acest munte este considerat sacru în religia şintoistă, în timpul erei Meiji, accesul femeilor pe Fiji fiind interzis.

2.Valea Spiti din India

FOTO: gearforlife.com

Valea Spiti este situată în partea estică a districtului Lahaul şi Spiti din statul indian Himachal Pradesh. Această vale este considerată un paradis pentru cei pasionaţi de drumeţii.

3.Puerto Princesa, Filipine

FOTO: palawanmag.com

Puerto Princesa este unul din cele mai vizitate oraşe din Filipine, fiind popular datorită curăţeniei sale, a restaurantelor unde sunt consumate fructe de mare şi a peisajelor frumoase.

4.Halong Bay, Vietnam

FOTO: stylenheat.com

5.Fluviul Galben, China

 

Fluviul Galben este a doua apă curgătoare ca lungime din China, după Yangtze.   

FOTO: abcnews.go.com

6.Insulele Maldive

FOTO: wow-maldives.com

Insulele Maldive nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt binecunoscute drept una din destinaţiile de vacanţă ale vedetelor care vor să scape de paparazzi.

7.Luang Prabang, Laos

FOTO: asianvinatravel.com

Luang Prabang este unul din vechile oraşe ale Asiei fiind recunoscut drept unul din centrele spirituale ale budismului.

8.Cascadele Bambarakanda, Sri Lanka

FOTO: hrlankatourism.com

9.Peşterile Niah din Borneo

FOTO: stylenheat.com

Peşterile Niah sunt recunoscute în întreaga lume pentru frumuseţea lor fiind recomandate atât celor care vor doar să viziteze aceste peşteri, dar şi exploratorilor sau cercetătorilor.

Sursa: Adevarul