eStire.ro

Articol actualizat la: 04 December 2018, 08:58

Website-ul HotelsCombined a fost numit cel mai bun website de comparare preţuri hoteliere din lume

Website-ul HotelsCombined a fost numit cel mai bun website de comparare preţuri hoteliere din lume

HotelsCombined a fost numit cel mai bun website de comparare preţuri hoteliere din lume la premiile mondiale anuale de turism, World Travel Awards. Acest premiu recunoaşte angajamentul la excelenţă demonstrat de HotelsCombined în ultimele 12 luni.Acest website international, creat în 40 de limbi şi susţinând 120 de monezi, atrage la ora actuală mai mult de 200 de milioane de utilizatori annual. În ultimul an, compania a lansat aplicaţii noi de mobil şi turism în multiple limbi, şi-a redefinit conţinutul şi setările geografice şi şi-a îmbogăţit baza de date cu peste 400.000 de unităţi de cazare.

HotelsCombined a continuat să-şi îmbogăţească lista de furnizori şi, de asemenea, să încheie parteneriate de afiliere cu companii de turism recunoscute în lume. Iată câteva exemple: parteneriate pe termen lung cu SkyScanner şi RyanAir în Europa; Tiket.com, cel mai recunoscut centru de rezervări din Indonezia; Spain.info, website-ul official de turism din Spania; cea mai populară aplicaţie de turism din Statele Unite, Desti. De asemenea, HotelsCombined oferă căutare online de cazare celui mai mare aeroport al Australiei, Sydney Airport.

Pe lângă acest serviciu incomparabil pe care-l oferă turiştilor, HotelsCombined se angajează de asemenea să pună laolaltă tarife competitive cu reduceri de până la 80%.

Acest site oferă, de asemenea, cel mai bun preţ garantat, ceea ce înseamnă că, dacă un turist găseşte un tarif mai mic online pe alt site de turism, HotelsCombined, va rambursa diferenţa.

Hichame Assi, Chief Operating Officer la HotelsCombined, spune: “Suntem foarte bucuroşi pentru premiul pe care l-am primit anul acesta la World Travel Awards. Am cunoscut o evoluţie deosebită în ultimele 12 luni şi vom lucra asiduu pentru a ne îmbunătăţi serviciile şi mai mult în următorii ani, făcând căutarea de cazare cât mai uşoară şi plăcută pentru turiştii din toată lumea.”

Premiul a fost prezentat la un eveniment cu covor roşu, sâmbătă, 30 noiembrie în La Cigale din Doha, Qatar.

Despre HotelsCombined HotelsCombined este un motor de căutare şi comparare tarife hoteliere, unul dintre cele mai renumite din lume, permiţând turiştilor să găsească cele mai bune preţuri de pe cele mai bune site-uri de rezervare cazare din lume, printr-o singură căutare. Peste 200 de milioane de utilizatori vizitează website-ul HotelsCombined.com pentru a găsi cel mai bune tarife la peste 400.000 de hoteluri în 120.000 de destinaţii din lumea întreagă.

 

Sursa: Adevarul