eStire.ro

Articol actualizat la: 13 January 2018, 13:22

Surse: Dragnea va convoca luni Comitetul Executiv al PSD pentru a cere demisia premierului Tudose

Surse: Dragnea va convoca luni Comitetul Executiv al PSD pentru a cere demisia premierului Tudose

Surse politice au declarat pentru „Adevărul“ că e „foarte probabil“ ca preşedintele PSD Liviu Dragnea să convoce luni Comitetul Executiv al PSD pentru a tranşa soarta premierului Mihai Tudose. Surse politice au declarat pentru hotnews.ro că Dragnea îi va cere demisia premierului, în condiţiile în care are majoritate în CEX.

Mai mulţi lideri PSD au solicitat întrunirea de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD pentru a tranşa criza politică declanşată de diferendul dintre Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose.

Privesc şi eu cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în viaţa politică de câteva zile. Nu pot fi indiferentă, chiar dacă sunt preocupată primordial de problemele Capitalei. Observ că motoarele administraţiei publice centrale şi locale au încetinit. Este o reacţie organică la criza politică”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Faebook.

Potrivit Rovanei Plumb, situaţia de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua.

„Situaţia de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua! Fiecare zi care trece într-un astfel de climat este dăunătoare românilor. De aceea, consider că PSD trebuie să convoace cât mai rapid CExN - pentru a tranşa lucrurile şi pentru a ne întoarce la o stare de calm şi predictibilitate“, a postat Plumb pe pagina sa de socializare.

Sursa: Adevarul