eStire.ro

Articol actualizat la: 22 January 2018, 09:10

ROSLS – Organizaţia care reuneşte producătorii şi distribuitorii de echipamente de sunet, lumini şi scene din România

ROSLS – Organizaţia care reuneşte producătorii şi distribuitorii de echipamente de sunet, lumini şi scene din România

Asociaţia Producătorilor şi Distribuitorilor de Echipamente de Sunet, Lumini şi Scene din România s-a înfiinţat în anul 2013 şi are ca scopuri principale susţinerea intereselor producătorilor şi distribuitorilor de echipamente de sunet, lumini, corturi de evenimente şi scene precum şi catalizarea industriei de profil.Stimularea şi apărarea libertăţii şi integrităţii profesionale a membrilor săi, ridicarea nivelului de performanţă, inovaţie şi profesionalism sunt principiile care au stat la baza fondării ROSLS.

      Asociaţia Producătorilor şi Distribuitorilor de Echipamente de Sunet, Lumini şi Scene din România colaborează cu autorităţile în vederea elaborării şi revizuirii cadrului juridic şi de reglementări care privesc domeniile de producţie şi distribuţie a echipamentelor de profil. Facilităm comunicarea între companii, prin creearea unui cadru neutru pentru a dezbate problemele specifice segmentului de interes.

     Beneficiile membrilor sunt multiple, vizează informarea acestora cu privire la oportunităţi, promovarea companiilor prin intrumentele proprii şi partenere, organizarea şi facilitarea participării la diverse evenimente de tip expoziţional, atât în România, cât şi în străinătate. Parteneriatele locale şi internaţionale încheiate de noi vă vor permite accesul la servicii de logistică şi organizare superioare.

 

     Datorită statutului de membru fondator al Asociaţiei Europene al Producătorilor şi Distribuitorilor de Echipamente de Sunet, Lumini, Scene şi Corturi, membrii ROSLS devin implicit membrii ai organismului european mai sus amintit.

 

     Orice persoană juridică, cu obiect de activitate în domeniile producţiei sau distribuţiei de echipamente de sunet, lumini, corturi şi scene poate deveni membru ROSLS în urma completării formularului de adeziune şi achitarii cotizaţiei stabilite.

        

       Cotizaţiile anuale au rolul de a susţine activitatea asociaţiei în elaborarea, urmărirea şi ducerea la bun sfărşit a acţiunilor realizate pentru beneficiul industriei româneşti de profil. Valoarea cotizaţiei se stabileşte în funcţie de cifra de afaceri pe care compania dumneavoastră a înregistrat-o în ultimul an fiscal, încadrându-se într-unul din pachetele de beneficii pe care le oferim companiilor membre. Plata cotizaţiilor este deductibilă din impozitul pe profit, conform legii patronatelor.

 

       Dacă doriţi să deveniţi membru ROSLS, vă invităm să îl contactaţi pe Alin RĂDULESCU- Business Relationship Manager ( alin.radulescu@rosls.org, 0734-430.286), care vă va pune la dispoziţie orice informaţie cu privire la procesul de aderare.

 

       Detalii suplimentare găsiţi pe site-ul oficial al asociaţiei, www.rosls.org.

 

 


Sursa: Adevarul