eStire.ro

Articol actualizat la: 07 February 2018, 08:20

Băiatul lui Snoop Dogg va juca fotbal american la UCLA în echipă cu Justin Combs, fiul lui P. Diddy

Băiatul lui Snoop Dogg va juca fotbal american la UCLA în echipă cu Justin Combs, fiul lui P. Diddy

ProSport v-a prezentat, la începutul lunii ianuarie, povestea lui Cordell Broadus, băiatul lui Snoop Dogg, cel care cocheta la acel moment cu ideea intrării în fotbalul american universitar. Cordell, unul dintre cei mai buni wide receiveri din SUA la nivelul liceului, şi-a prezentat recent opţiunea în ceea ce priveşte universitatea pentru care va juca de la anul în direct la ESPN. A avut oferte de la USC, Notre Dame, LSU, Arizona State şi UCLA şi a ales-o pe ultima, motivând că vrea să rămână alături de familie, în Los Angeles. Asta cu toate că Snoop Dogg este un fan declarat USC (University of Southern California).

LA UCLA, fiul lui Snoop Dogg va fi coechipier cu un alt copil de rapper celebru: va juca alături de Justin Combs, băiatul lui P. Diddy. 

Cariera lui Cordell Broadus în fotbalul american a început contrar dorinţei sale, la insistenţele lui Snoop Dogg. Asumându-şi rolul de părinte responsabil, rapperul nu a fost de acord ca fiul său să devină actor şi a găsit o metodă inedită prin care l-a forţat practic pe Cordell să se îndrepte înspre sport. ”Era evident că nu eram interesat de fotbal american, astfel că m-a luat la o discuţie. M-a întrebat ce îmi doresc, iar eu i-am spus că vreau bani. M-a întrebat ce sumă, eu i-am spus 2.000 de dolari, iar el mi-a întins un plic cu 2.000 de dolari. Anul viitor au fost 1.000 de dolari, peste doi ani 500 de dolari, până când am prins gustul sportului şi nu mi-am mai dorit bani de la el”, a povestit Cordell Broadus, cel care a făcut acum pasul către fotbalul universitar (NCAAF), anticamera NFL.

Sursa: Prosport