eStire.ro

Articol actualizat la: 08 February 2018, 11:58

Corona Braşov, înfrângere dură în Cupa EHF. Şansele de calificare în sferturi sunt compromise

Corona Braşov, înfrângere dură în Cupa EHF. Şansele de calificare în sferturi sunt compromise

Vicecampioana României a pierdut cu 36-25 manşa tur cu Astrakhan Astrakhanochka, contând pentru optimile de finală ale Cupei EHF.

Plecată în Rusia cu speranţa de a obţine un scor de calificare în sferturile de finală ale Cupei EHF, Corona Braşov revine în ţară cu şansele aproape total compromise. Proiectul "sută la sută românesc" a dat greş într-o partidă cu Astrakhan Astrakhanocka, formaţie cu câteva jucătoare din naţionala Rusiei, care a reuşit în acest sezon să prindă careul fruntaş din ultimii ani, Dinamo Volgograd, Lada Togliatti, Zvezda Zvenigorod şi Rostov. Echipa pregătită de Bogdan Burcea a pierdut manşa tur cu 36-25 (18-15), rezultat care cu greu ar putea fi întors în returul de la Braşov, programat duminică - 15 februarie.

"Am intrat foarte bine în meci, am condus cu două goluri în debut, dar din păcate poarta nu ne-a ajutat. În primul rând, ineficacitatea portarilor a condus la acest rezultat. Când ai 12% procentaj, la ce poţi spera? Este o prestaţie dezamăgitoare pentru acest nivel. Felicit suporterii locali, a fost o atmosferă frumoasă pentru Astrakhan", a declarat antrenorul Bogdan Burcea.

Pentru Corona Braşov au marcat: Aurelia Brădeanu 8, Laura Chiper 4, Cristina Zamfir 4, Daniela Raţiu 3, Andreea Pricopi 2, Marinela Neagu 1, Oana Apetrei 1, Elena Dincă 1, Camelia Hotea 1.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

 

Sursa: Prosport