eStire.ro

Articol actualizat la: 06 February 2018, 17:53

Conchita Martinez: "Va fi un final de săptămână interesant, cu multe meciuri bune". Ce spune Muguruza înainte de duelurile cu Halep şi Begu

Conchita Martinez: "Va fi un final de săptămână interesant, cu multe meciuri bune". Ce spune Muguruza înainte de duelurile cu Halep şi Begu
 

Căpitanul echipei de Fed Cup a Spaniei, Conchita Martinez, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a meciurilor cu România, din primul tur al Grupei Mondiale II, că se aşteaptă la un final de săptămână interesant, cu multe meciuri bune.

"Acum că ştim ordinea, nu se schimbă prea multe. Suntem pregătiţi, suntem aici şi va fi o întâlnire bună. Va fi un final de săptămână interesant, cu multe meciuri bune. Sunt foarte încrezătoare în echipa mea", a spus Martinez.

Jucătoarea Silvia Soler Espinosa, care o va întâlni pe Simona Halep în primul meci al întâlnirii, a afirmat că se aşteaptă la un meci greu, însă va încerca să joace cel mai bun tenis al său. "Va fi un meci greu, Simona este una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu", a completat Espinosa.

Numărul 1 din echipa Spaniei, Garbine Muguruza este de părere că selecţionata iberică se va afla la cel mai înalt nivel la finalul săptămânii. "Sunt foarte încântată să joc pentru Spania săptămâna aceasta. Mă simt foarte bine cu colegele mele. Evident, Conchita Martinez, căpitanul nostru, are multă experienţă, a câştigat cinci trofee şi asta ne face să muncim mai mult. Ne transmite să jucăm şi să ajungem la cel mai înalt nivel la sfârşitul săptămânii, ceea ce credem că vom reuşi", a adăugat Muguruza.

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, în primul meci al întâlnirii România - Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, conform tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Galaţi.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00.

Tot sâmbătă se va disputa meciul Irina-Camelia Begu (34 WTA) - Garbine Muguruza (24 WTA).

Duminică, de la ora 12.00, sunt programate confruntările de simplu Simona Halep - Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu - Silvia Soler-Espinosa şi meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

Sursa: Prosport