eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 12:19

Fed Cup | România va evolua împotriva Canadei pentru calificarea în Grupa Mondială. Jucăm în deplasare, pe 18-19 aprilie

Fed Cup | România va evolua împotriva Canadei pentru calificarea în Grupa Mondială. Jucăm în deplasare, pe 18-19 aprilie
 

Echipa de Fed Cup a României are emoţii în cursul dimineţii de marţi. La Londra, la ora 12:00, a avut loc tragerea la sorţi pentru barajul pentru calificarea în Grupa Mondială. România se va bate cu Canada pentru acest loc, în Canada, în perioada 18-19 aprilie.


12:12 Canada a ajuns în baraj, după ce a pierdut cu 4-0 în faţa Cehiei, în primul tur al Grupei Mondiale. Totuşi, canadiencele nu au avut-o în echipă pe Genie Bouchard, mizând pe Francoise Abanda (232 WTA) şi Gabriela Dabrowski (184 WTA).

Here are the list of ties for the #FedCup World Group play-offs on 18-19 April. (c) denotes choice of ground pic.twitter.com/09wxi04cng

— Fed Cup (@FedCup) February 10, 2015

12:11 Ziariştii canadieni o cheamă deja pe Genie Bouchard pentru meciul contra României, după ce starul naţionalei Canadei nu a fost prezentă la meciul contra Cehiei.

Paging Genie: In April Canada will host Romania in their @FedCup playoff.

— Caroline Cameron (@SNCaroline) February 10, 2015

12:11 ROMÂNIA - CANADA, ÎN BARAJUL PENTRU GRUPA MONDIALĂ! Locaţia meciului va fi în Canada, urmând să aibă loc pe 18-19 aprilie!

Play-off Grupo Mundial, Italia vs Estados Unidos en ITA #ITAUSA pic.twitter.com/i56O8q20q8

— Fed Cup ES (@FedCup_es) February 10, 2015

12:10 Urmează barajul pentru Grupa Mondială! Italia, Australia, Polonia şi Canada sunt capi de serie, Olanda, România, Elveţia şi Statele Unite nu sunt capi de serie!

Sistema: preclasificados Italia, Australia, Polonia y Canadá chocarán con no preclasificados Holanda, Rumania, Suiza y EEUU

— Fed Cup ES (@FedCup_es) February 10, 2015

12:07 Serbia - Paraguay, Spania - Argentina şi Slovacia - Suedia sunt primele două meciuri care sunt trase la sorţi în Grupa Mondială II.


12:05 Ceremonia începe după o scurtă conferinţă de presă. Emoţiile ating cotele maxime în acest moment.

The #FedCup World Group and World Group II draws are underway! pic.twitter.com/rRJggOuKIq

— Fed Cup (@FedCup) February 10, 2015

12:00 Începe tragerea la sorţi, primele vor fi trase meciurile din Grupa Mondială III.

Comienza el sorteo de los play-offs del Grupo Mundial y Grupo Mundial II (18-19 abril). Arrancamos con el GMII

— Fed Cup ES (@FedCup_es) February 10, 2015

Cum România a câştigat meciul cu Spania din Grupa Mondială II, scor 3-2, în cursul week-end-ului trecut, tricolorele au acces în barajul pentru calificarea în Grupa Mondială. Nefiind cap de serie, România şi-a aflat imediat potenţialele adversare, fiind vorba aici de echipele care au pierdut în primul tur din acest an.

Italia, Australia, Polonia şi Canada sunt cele patru potenţiale adversare, dintre care Italia pare cel mai dificil oponent, având în vedere că are jucătoare excelente în Vinci, Schiavone şi Errani. În cazul în care România accede în Grupa Mondială, tenisul nostru ar avea echipa în Grupa Mondială pentru prima oară în ultimii 23 de ani.

Sursa: Prosport