eStire.ro

Articol actualizat la: 07 February 2018, 20:31

Halep, vedeta primei zile de la Fed Cup: a fost asaltată de fani după meciul cu Espinosa. Mesajul Simonei pentru Klaus Iohannis: "Va rămâne o zi deosebită. Mulţumim, domnule preşedinte"

Halep, vedeta primei zile de la Fed Cup: a fost asaltată de fani după meciul cu Espinosa. Mesajul Simonei pentru Klaus Iohannis: "Va rămâne o zi deosebită. Mulţumim, domnule preşedinte"
 

Simona Halep a fost fără îndoială vedeta primei zile de la FedCup. Sportiva din Constanţa a fost încurajată din tribune de preşedintele Klaus Iohannis la meciul cu Espinosa, iar la final a fost asaltă de fani pentru autografe.

La ieşirea din complexul din Galaţi, acolo se desfăşoară meciurile contra Spaniei, Halep a fost întâmpinată de un număr mare de suporteri care i-au cerut autografe.

Imediat după meci, Halep i-a mulţumit preşedintelui Iohannis pentru că a asistat la meciul său inaugural de la Fed Cup.

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, într-o oră şi zece minute, pe Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA. La confruntarea dintre Halep şi Soler-Espinosa a asistat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial, în al doilea meci al întâlnirii de Fed Cup contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II, astfel că scorul general al confruntării de la Galaţi a devenit 1-1.

Duminică, începând de la ora 12.00, sunt programate confruntările de simplu Simona Halep - Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu - Silvia Soler-Espinosa şi meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

 

Sursa: Prosport