eStire.ro

Articol actualizat la: 22 January 2018, 22:11

CULISE | Becali vrea să îl reabiliteze pe Alibec, Dică a renunţat la atacant. Problema celor doi: "Nu îşi mai vorbesc!"

CULISE | Becali vrea să îl reabiliteze pe Alibec, Dică a renunţat la atacant. Problema celor doi: "Nu îşi mai vorbesc!"

Se apropie reunirea lotului vicecampioanei, FCSB urmând să plece pe 8 ianuarie în Turcia pentru primul cantonament al iernii. Chiar dacă fotbaliştii se pregătesc pentru finalul vacanţei, situaţia lui Denis Alibec este în continuare incertă. Unul dintre cele mai discutate cazuri din ultimii ani la FCSB, cazul lui Denis Alibec este departe de a fi finalizat. La situaţia confuză au contribuit şi evenimentele din ultimele zile, fie că discutăm despre reacţiile celor de la FCSB, atitudinea antrenorului sau discursul impresarului lui Alibec.

La finalul anului trecut, ProSport a scris despre situaţia încordată dintre jucător şi antrenor. Alibec a plecat mai devreme în vacanţa de iarnă fără să fi vorbit cu Nicolae Dică despre perspective şi despre reluarea sezonului, aşa cum s-a întâmplat în cazul celorlalţi fotbalişti din lotul vicecampioanei. Pe durata vacanţei lucrurile au rămas la fel de reci, iar reunirea lotului îi găseşte pe cei doi pe poziţii de forţă. Dacă Gigi Becali şi-a reluat discursul împăciuitor la adresa atacantului şi îl vrea înapoi în echipă, Nicolae Dică nu pare să fie de acord şi îşi pregăteşte o altfel de strategie. Planul antrenorului este să înceapă sezonul cu Florin Tănase pe postul de vârf, cel puţin în primele trei jocuri, cât timp Harlem Gnohere este suspendat.

Problema de comunicare = nu îşi mai vorbesc

Faptul că între Dică şi Alibec există probleme ce par ireconciliabile a fost subliniat de mai multe persoane în ultimele zile. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, impresarul lui Alibec sublinia faptul că cel mai bine ar fi ca jucătorul său să plece de la echipă. Alternativa, explica Lovin, este ca antrenorul să se pună la masa discuţiilor cu clientul său. ”Oricum, rămân la părerea că Denis trebuie să se despartă de Steaua în această iarnă, dar pentru asta e nevoie să se ajungă la o soluţie financiară ancorată în realitate. Sau, dacă nu pleacă, să se pună toţi la o masă, jucător, Gigi, Meme, Dică, să spună fiecare pe faţă ce-l deranjează, să ajungă la un numitor comun şi să o ia de la capăt”, a spus Lovin pentru GSP. 

Acel ”fiecare să spună pe faţă ce-l deranjează” acoperă mai multe probleme şi trădează ideea subliniată de mai mulţi apropiaţi ai lotului FCSB. Dică şi Alibec nu îşi mai vorbesc. Ipoteza a fost confirmată, oarecum fără intenţie, şi de preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, cel care a spus recent că ”părerea mea este că între Dică şi Alibec există o problemă de comunicare în acest moment”.

Sursa: Prosport