eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 16:54

Dinamo suferă în continuare în defensivă: "Vom mai transfera un fundaş central"

Dinamo suferă în continuare în defensivă: "Vom mai transfera un fundaş central"

În această iarnă s-au produs schimbări importante la nivelul conducerii şi al băncii tehnice de la Dinamo, însă rezultatele din partidele amicale nu au fost deloc pe placul patronului şi suporterilor. Principala problemă a antrenorului Mihai Teja este cea a fundaşilor centrali, acolo unde nu s-a creat un cuplu care să dea siguranţă echipei.

Pe ultima sută de metri, "câinii" au reuşit transferul lui Ricardo Machado şi mai aşteaptă sosirea unui alt fundaş central. Cel mai probabil, acesta este Andrei Marc, jucător care aşteaptă soluţionarea diferendului cu Ceahlăul pentru a semna cu Dinamo.

"Probabil va mai veni un jucător în următoarea perioadă, lucrurile sunt rezolvate în privinţa lui Machado. Marc este un jucător interesant, dar noi nu am semnat cu el", a declarat Ionel Dănciulescu pentru Digi Sport.

Afirmaţiile lui Ionel Dănciulescu au fost întărite şi de noul manager al clubului, Daniel Stanciu.

"Mai avem nevoie de cel puţin un fundaş central şi în următoarele zile îl vom transfera", a afirmat şi Daniel Stanciu.

Andrei Marc a primit o primă decizie favorabilă de la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, fiind declarat jucător liber de contract, însă nu poate ajunge la Dinamo până când nu expiră termenul în care Ceahlăul poate face recurs. ”Marţi (N.R. azi) e ultima zi în care ei pot face recurs, dacă nu fac atunci miercuri sunt la Dinamo. Dacă fac, se judecă joi şi vineri pot pleca”, a spus Andrei Marc pentru ProSport.

Rezultatele meciurilor amicale ale lui Dinamo în Spania:

3 februarie: Dinamo – FC Lokomotiv Moscova (Rusia) 0-1
5 februarie: Dinamo – KP Legia Varşovia (Polonia) 2-4
7 februarie: Dinamo – IF Elfsborg (Suedia) 3-1
9 februarie: Dinamo – Clube Atletico Paranaense (Brazilia) 2-3

Sursa: Prosport