eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 10:18

După Steaua şi Ceahlăul, încă un club din Liga 1 îşi schimbă sigla

După Steaua şi Ceahlăul, încă un club din Liga 1 îşi schimbă sigla

Oţelul, gruparea fanion a Galaţiului, pare să traverseze o curbă ascendentă în pofida situaţiei actuale din clasament. Dacă echipa se pregăteşte în cantonamentul din Antalya în linişte, în schimb, în birourile clubului evenimentele se succed cu repeziciune. După ce a deschis “porţile” magazinului online, fosta campioană încearcă să mai dea o lovitură de marketing. Gruparea de pe malul Dunării intenţionează să îşi schimbe sigla!

Din cauza celor doi ani inscripţionaţi pe ea, sigla pare macabră şi parcă anunţă un deces 

“Nu trebuie înţeles greşit. Nu vorbim de o pierdere a identităţii, ci din contră, de recâştigarea acesteia. Pe sigla actuală apare un 1964-2014 care te duce cu gândul la o zi de naştere, dar şi la un deces. Ori, anul trecut, Oţelul abia a împlinit 50 de ani. M-am sfătuit cu toată lumea, cu suporterii şi cu cei care se ocupă de imaginea clubului şi concluzia a fost una singură: schimbăm sigla! Nu o vom face oricum, ci printr-un concurs. Un concurs cu totul special, dedicat fanilor!”, a declarat preşedintele clubului, Vlad Răpişcă.

Modalitatea aleasă de oficialii Oţelului de a schimba sigla este pe placul suporterilor. Clubul i-a provocat pe aceştia la un concurs de creaţie, sigla agreată de toată lumea urmând a deveni oficială.

Acest concurs lansat pentru fani, de creare a unei sigle demne de brandul Oţelul, este o mişcare normală. Mulţi dintre jucători îmbracă tricoul doar la <serviciu>, însă suporterul din tribună poartă sigla în dreptul inimii toată viaţa. Interacţiunea permanentă cu cei care suferă meci de meci pentru echipă este extrem de importantă în viaţa unui club”, susţine Lucian Ionescu, directorul de imagine de la Oţelul. 

Sursa: Prosport