eStire.ro

Articol actualizat la: 24 January 2018, 19:14

La 16 ani l-a avut în curte şi nu i-a permis nici măcar să dea o probă de joc, acum FCSB "aleargă" să-l transfere! "Mi-au zis că nu mă pot ţine"

La 16 ani l-a avut în curte şi nu i-a permis nici măcar să dea o probă de joc, acum FCSB "aleargă" să-l transfere! "Mi-au zis că nu mă pot ţine"

Mihai Roman (33 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti de la FC Botoşani, a intrat pe "radarul" FCSB-ului pentru perioada de mercato din iarnă. Totuşi, fostul rapidist putea ajunge mai devreme în curtea "roş-albaştrilor" însă a fost refuzat la vârsta de 16 ani.

În 2000, pe când evolua pentru Rădăuţi, în Liga 3, a vrut să meargă gratis la FCSB. Atunci avea doar 16 ani, însă s-a lovit de refuzul conducătorilor, care nu i-au permis lui Roman nici măcar să dea o probă de joc. upă patru zile în care nimeni de la Centrul de copii şi juniori nu l-a băgat în seamă, Roman a făcut cale întoarsă tocmai la Putna.

”Am fost la Steaua acum nouă ani, în 2000, şi am dat probe într-o grupă cu un an mai mare decât vârsta mea. Majearu mi-a zis că nu mă poate ţine în lot”, spunea Mihai Roman, în 2009, într-un interviu pentru Pro Sport.

În cele din urmă, mijlocaşul a ajuns să joace pentru FC Braşov, pentru ca mai apoi să meargă la Rapid, în 2010. upă trei sezoane petrecute în Giuleşti, Roman s-a transferat la Toulouse, acolo unde a stat până în vara anului trecut, când a fost ”repatriat” de FC Botoşani.

5 goluri şi două pase decisve are Roman la FC Botoşani în acest sezon, în toate competiţiile

Sursa: Prosport