eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 11:25

Munca lui Costel Gâlcă e apreciată în Ghencea. Argăseală: "Îşi va continua activitatea la Steaua şi din vară"

Munca lui Costel Gâlcă e apreciată în Ghencea. Argăseală: "Îşi va continua activitatea la Steaua şi din vară"

Deşi au existat mai multe informaţii care dădeau o posibilă revenire la Steaua din vară a lui Laurenţiu Reghecampf, Valeriu Argăseală a ţinut să precizeze că actualul antrenor al echipei va continua şi după terminarea acestu sezon.

Preşedintele echipei din Ghencea a mai precizat că întreaga conducere este mulţumită de activitatea lui Costel Gâlcă şi nu se pune problema înlocuirii acestuia.

"Costel Gâlcă rămâne, este implicat în trei competiţii diferite. Îşi va continua activitatea la Steaua şi din vară", a declarat Valeriu Argăseală, conform Digi Sport.

Argăseală a vorbit şi despre turneul susţinut de echipă în Turcia şi despre faptul că până la urmă s-a ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte relaţiile cu echipa naţională, găsind înţelegere la Anghel Iordănescu pentru neconvocarea celor opt jucători care fuseseră iniţial chemaţi la naţională şi reducerea numărului acestora la cinci.

"Am putut să împărţim jucătorii şi pentru naţională şi pentru Steaua. Noi am avut înţelegere din partea domnului Iordănescu şi am făcut faţă în pregătire. Suntem mulţumiţi de cum a mers pregătirea, cum s-au prezentat jucătorii", a mai declarat Argăseală.

Luchin, Bourceanu şi Cojocaru nu vor mai face joncţiunea cu echipa naţională, selecţionerul renunţând la această idee pentru ca aceştia să se pregătească în continuare alături de ceilalţi jucători ai Stelei, în timp ce Papp, Prepeliţă, Adi Popa, Keşeru şi Rusescu vor rămâne şi vor disputa şi ultimele două amicale ale naţionalei, programate cu Sioni Bolnisi şi Moldova.
 

Sursa: Prosport