eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 11:04

Ogăraru: "CFR e favorită în Cupă. Vor fi două meciuri jucate la sânge". Detaliul despre care antrenorul de la U Cluj crede că va face diferenţa în semifinala-derby

Ogăraru: "CFR e favorită în Cupă. Vor fi două meciuri jucate la sânge". Detaliul despre care antrenorul de la U Cluj crede că va face diferenţa în semifinala-derby

Cei de la Universitatea Cluj au jubilat când au aflat că rivalii de la CFR le vor fi adversari în semifinalele Cupei României. Cu toate acestea, George Ogăraru, antrenorul "Şepcilor roşii", spune că echipa din Gruia rămâne favorită, dar că problemele financiare ale adversarei ar putea ajuta echipa sa.

„CFR este favorită. Este un adversar pe care ni l-am dorit. Suntem favorizaţi de problemele pe care ei le au, dar nu favoriţi“, a spus Ogăraru, care consideră că principalul atu al echipei sale va fi atitudinea şi foamea de performanţă. „Cred că noi vom avea o dorinţă mai mare de a aduce acest trofeu. Sunt două meciuri pe care le vom disputa la sânge”, a spus Ogăraru.

Antrenorul este optimist în ceea ce priveşte evitarea retrogradării, chiar dacă echipa sa este doar la un punct distanţă de ultimul loc retrogradabil. „Eu nu iau în calcul această retrogradare. Mi-am propus mult mai mult de atât. Primele şase meciuri sunt foarte importante. După o lună putem fi foarte jos sau foarte sus”, este de părere tehnicianul.


Programul meciurilor din cele două tururi ale semifinalelor Cupei României Timişoreana:

Tur
Miercuri, 4 martie, ora 21.30: CFR Cluj - Universitatea Cluj
Joi, 5 martie, ora 21.30: Petrolul Ploieşti - Steaua Bucureşti

Retur
Miercuri, 1 aprilie, ora 21.30: Universitatea Cluj - CFR Cluj
Joi, 2 aprilie, ora 21.30: Steaua Bucureşti - Petrolul Ploieşti

Finala Cupei României, ediţia 2014-2015, este programată pe 31 mai.

Sursa: Prosport