eStire.ro

Articol actualizat la: 21 January 2018, 19:08

Prestaţii dezastruoase. Nicolae Dică s-a enervat şi i-a scos înainte de pauză pe doi dintre fotbaliştii FCSB. Riscă să treacă peste ordinul lui Becali?

Prestaţii dezastruoase. Nicolae Dică s-a enervat şi i-a scos înainte de pauză pe doi dintre fotbaliştii FCSB. Riscă să treacă peste ordinul lui Becali?

FCSB a pierdut cu 3-2 primul amical din cantonamentul pe care îl desfăşoară în Spania, partida cu Admira Wacker, locul 4 în prima ligă austriacă. Vicecampioana României a avut o primă repriză dezastruoasă, primă repriză în care defensiva a fost depăşită de atacurile austriecilor aproape la fiecare fază. Mai mult, deşi nu au avut în faţă un adversar care să impresioneze, elevii lui Dică nu s-au descurcat nici în atac, motiv pentru care antrenorul a operat două schimbări chiar înainte de pauză.

Cei vizaţi au fost Gabi Enache şi Florinel Coman. Dacă pentru fundaşul dreapta prestaţiile slabe sunt o obişnuinţă, în cazul mijlocaşului preferat de Gigi Becali lucrurile stau diferit. Enache l-a enervat pe Dică după ce a tratat cu superficialitate faza din care a fost marcat golul de 2-0 pentru Admira, iar Coman a fost schimbat după ce Alibec, Nedelcu şi Florin Tănase i-au reproşat în repetate rânduri faptul că nu joacă combinativ. Deşi a făcut risipă de efort, Coman a preferat să încerce să rezolve individual fiecare fază, însă a pierdut majoritatea mingilor primite. 

Prestaţiile din amicalul cu Admira i-ar putea îndepărta pe termen lung pe cei doi de primul ”11”. Dacă în cazul lui Enache situaţia e limpede, titularul Benzar revenind după accidentare, în cazul lui Florinel Coman situaţia e dificil de gestionat. Chiar dacă Dică ar avea soluţii pentru acoperirea postului, nou venitul Cristi Tănase fiind una dintre ele, Coman este unul dintre preferaţii lui Becali, iar finanţatorul a transmis un mesaj clar. ”Coman trebuie să joace pentru că vreau să îl vând!”, a spus recent Becali.

Sursa: Prosport